Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος των Κορφιάτικων Βραβείων, κ. Δημήτρης Μουζακίτης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένα χρόνο νωρίτερα, θα ασπαστώ το φίλο Ντίνο Καρύδη, που επάξια θα τιμήσουμε με το μεγάλο βραβείο «Ελένη Παπαδάκη».

Το Τιμητικό Βραβείο «Ελένη Παπαδάκη» 2019 
στον Ντίνο Καρύδη

Έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση της Ο.Ε. της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Μουζακίτη, απεφασίσθη το Τιμητικό Βραβείο «Ελένη Παπαδάκη» να απονεμηθεί στον ηθοποιό Ντίνο Καρύδη. Η απόφαση κοινοποιήθηκε άμεσα στο Δ.Σ. της Α.Ε.Β.Τ., όπου ομοίως έγινε δεκτή.
Ο λόγος, η παράκληση του ηθοποιού Γιάννη Βογιατζή να πραγματοποιηθεί η βράβευσή του το 2020, δεδομένου ότι για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους δεν δύναται να παρευρεθεί στη φετινή τελετή απονομής. Ο ίδιος ευχαρίστησε θερμά την Ο.Ε. της Ακαδημίας για τη βράβευσή του και δήλωσε με συγκίνηση ότι «την πρόσκληση και την επιστολή περί βράβευσης τα έβαλε ήδη σε κορνίζα».
Η 38η απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20.00, στο ανακαινισμένο και ιστορικό Alhambra Art Theatre στην Αθήνα.

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος των Κορφιάτικων Βραβείων, κ. Δημήτρης Μουζακίτης, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ένα χρόνο νωρίτερα, θα ασπαστώ το φίλο Ντίνο Καρύδη, που επάξια θα τιμήσουμε με το μεγάλο βραβείο «Ελένη Παπαδάκη». Έτσι, μου δίνεται να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο Ντίνος είναι φίλος από τότε που πρωτοανέβασε το έργο «Τα όπλα του Αχιλλέα», του Δημήτρη Χριστοδούλου, μέχρι και σήμερα. Δεύτερον, θα ξαναδώ τα ωραιότερα μάτια του θεάτρου και φίλης, που θα χειροκροτήσει τον πατέρα που λατρεύει και την λατρεμένη του Σμαράγδα. Άξιος φίλε Ντίνο μου!»

Για το Γραφείο Τύπου
Κατερίνα Ζαχαριουδάκη
Τ: 6936555719 
E-mail: katerinazah@gmail.com 
info@korfiatika.gr 
press@korfiatika.gr

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος των Κορφιάτικων Βραβείων, κ. Δημήτρης Μουζακίτης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένα χρόνο νωρίτερα, θα ασπαστώ το φίλο Ντίνο Καρύδη, που επάξια θα τιμήσουμε με το μεγάλο βραβείο «Ελένη Παπαδάκη». Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION