Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Tην Πέμπτη 26 ως και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ για να περιπλανηθούμε μαζί στη χώρα της βιωματικής μάθησης με ξεναγό το συναίσθημα, την εμπειρία, το βίωμα, τη φαντασία, το παιχνίδι...

Το Skywalker.gr διοργανώνει το Education Festival 2019, μια καινοτόμο δράση, μια μοναδική εμπειρία, με αντικείμενο τη βιωματική εκπαίδευση. 
Tην Πέμπτη 26 ως και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ για να περιπλανηθούμε μαζί στη χώρα της βιωματικής μάθησης με ξεναγό το συναίσθημα, την εμπειρία, το βίωμα, τη φαντασία, το παιχνίδι. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη. 
Ο σκοπός του Education Festival 2019 είναι η ανάδειξη της αξίας της βιωματικής μάθησης και η παρουσίαση των εναλλακτικών προτάσεων στην εκπαίδευση από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. 

Οι στόχοι του Education Festival 2019 είναι: 
✓ Η ενημέρωση του κοινού για τις τάσεις και τις διεξόδους που παρέχει η βιωματική εκπαίδευση. 
✓ Η σύνδεση των βιωματικών σπουδών με την αγορά εργασίας και την ευζωία. ✓ Η επαφή με τις νέες τεχνολογίες. 
✓ Η παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων και εκπαιδευτικών βιωματικών εργαλείων και μεθόδων από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. 
✓ Η παρουσίαση ευκαιριών για επαγγελματικό προσανατολισμό και επαναπροσδιορισμό. 
✓ Η συνάντηση και αλληλεπίδραση (networking) μεταξύ των φορέων και των κοινωνικών ομάδων που ασκούν πλήρως ή μερικώς τη βιωματική εκπαίδευση. 
✓ Ο εντοπισμός και η ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσα από συναντήσεις με βιωματικές ευκαιρίες 

Το Education Festival 2019 απευθύνεται σε: μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, φοιτητές, πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, εκπαιδευτικούς λειτουργούς, συμβούλους και coaches, εκπαιδευτικούς και θεσμικούς φορείς, ιδρύματα, κολέγια και οργανισμούς, δημόσια πανεπιστήμια και πανεπιστημιακούς καθηγητές, ενηλίκους που ενδιαφέρονται για τη βιωματική εκπαίδευση, φορείς και οργανισμούς εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων. 


 SKYWALKER 
Αθήνα: Λ. ∆ηµοκρατίας 46, 163 45, 
Ηλιούπολη, Tel.: (+30) 210 9730 280, Fax.: (+30) 210 9709464, 
E-mail: admin@skywalker.gr, 
Website: www.skywalker.gr 
Θεσσαλονίκη: Εµπορικό Κέντρο Κηφισιάς, 
Κηφισίας 33, 542 48, 
Tel.: (+30) 231 0326 712, E-mail: info.thess@skywalker.gr 
Υπεύθυνη επικοινωνίας :
Μαίρη Κατσαπρίνη 
Events Marketing Director 
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 9730280, εσωτ. 208

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Tην Πέμπτη 26 ως και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ για να περιπλανηθούμε μαζί στη χώρα της βιωματικής μάθησης με ξεναγό το συναίσθημα, την εμπειρία, το βίωμα, τη φαντασία, το παιχνίδι... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION