Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Η συνάντηση μας με τον 5ο ένορκο απ΄τους ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ 12 ενόρκους ... Ο Νίκος Βατικιώτης αποκαλύπτεται !

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την παράσταση των 12 ΕΝΟΡΚΩΝ,
κάθε φορά και πιο εντυπωσιασμένοι.
Στο θέατρο Αλκμήνη η παράσταση 12 ΕΝΟΡΚΟΙ,που για έκτο χρόνο έρχεται να μας αφυπνίσει,να μας αφοπλίσει,να μας μεταφέρει ... 
Μην αμελήσετε
να κλείσετε άμεσα την θέση σας 
σε μια sold out παράσταση,που αφήνει εποχή!

Σήμερα είναι η σειρά του πέμπτου ενόρκου να μας αποκαλυφθεί ...
Ο Νίκος Βατικιώτης μας ανοίγει την ψυχή του και μας μιλάει για όλα ...
"Πάντα στο τέλος, βλέπεις-φεύγοντας 
ότι αυτό που ήθελε η παράσταση να πετύχει 
κυλάει μέσα στα μάτια των θεατών, και αυτό είναι μεγάλη ανταμοιβή."

Νίκος  Βατικιώτης : Η επιτυχία στο θέατρο, ευτυχώς, δεν οφείλεται ποτέ σε έναν και μοναδικό παράγοντα. Όλα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, έχουν παίξει τον σημαντικό ρόλο τους, ώστε οι 12 ΕΝΟΡΚΟΙ να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων. Αν διάλεγα κάποια από αυτά τα συστατικά, θα ήταν ο τρόπος που από την αρχή αγκαλιάστηκε και προσεγγίστηκε αυτή η παράσταση, ο σεβασμός που περιβάλλει τα πάντα γύρω της και σίγουρα η ποιότητα όλου του έμψυχου υλικού που κάθε χρόνο δίνει σεβασμό και περίσσευμα από την ψυχή του σ κάθε παράσταση. 

Sigma Press  Office : Περιγράψτε μας τον δικό σας ρόλο στην παράσταση.

Νίκος  Βατικιώτης : Είμαι ο ένορκος 5. Ένας νέος άντρας, που βρέθηκε όπως όλοι τυχαία εκεί, με την ατυχία ότι "προέρχεται" από τα ίδια "στεγανά", την ίδια βάση και την ίδια περιοχή, απ' την οποία προέρχεται και το παιδί που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον πατέρα του. Προσπαθώ να περάσω απαρατήρητος και να μην εμπλακώ σε καμία διαδικασία, μέχρι την στιγμή που πραγματα που λέγονται και γίνονται αρχίζουν να πειράζουν το αίσθημα δικαίου και τότε αναλαμβάνω ρόλο υποστηρικτή, προστάτη, επιτιθέμενου. Καθένας, όπως και ο δικός μου χαρακτήρας, έρχεται να εκπροσωπήσει ένα μέρος της κοινωνίας. Εγώ είμαι ο "λαϊκός" , τίμιος τύπος που δεν ησυχάζει μπροστά στην αδικία.
 
Sigma Press  Office : Τι εισπράττετε απ΄τις αντιδράσεις του κοινού.

Νίκος  Βατικιώτης : Νομίζω κάθε φορά είναι υπέροχη η διαδικασία. Επειδή κι εμείς οι ίδιοι, πάντα με την στιβαρή βάση της σκηνοθετικής καθοδήγησης που έχουμε από την Κωνσταντίνα Νικολαίδη, σε κάθε παράσταση προσπαθούμε να "γεννήσουμε" ξανά την ιστορία πειράζοντας την, έτσι και ο κόσμος βουτάει μαζί μας και πραγματικά είναι εκεί. Σχολιάζει, αποδοκιμάζει, προτρέπει, απορρίπτει. Και σε κάθε παράσταση με διαφορετική απεύθυνση. Πάντα στο τέλος, βλέπεις-φεύγοντας ότι αυτό που ήθελε η παράσταση να πετύχει κυλάει μέσα στα μάτια των θεατών, και αυτό είναι μεγάλη ανταμοιβή. 

Sigma Press  Office : Ποιός είναι ο αγαπημένος σας ένορκος και γιατί

Νίκος  Βατικιώτης : Θα ήταν άδικο να πω τον δικό μου ρόλο, αν και πραγματικά, πριν μάθω τι πρόκειται να υποκριθω, ήταν μεγάλη μου αδυναμία. Ειλικρινά κάθε ένας έχει την γοητεία του και την ομορφιά του. Αν πρέπει να διαλέξω, θα μεροληψησω και θα πω τον ένορκο 3. Πρώτον γιατί εκ γραφής είναι ένας ρόλος που χτίζει καθόλη τη διάρκεια της παράστασης ένα δίχαλο μονοπάτι μεταξύ λύτρωσης ή καταστροφής, και δεύτερον γιατί παίρνει ζωή με μαεστρικο και σαγηνευτικό τρόπο, μέσα από έναν άνθρωπο που πια έχω την τιμή να τον αποκαλώ "οικογένεια" , τον Θανάση Κουρλαμπά. 

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η συνάντηση μας με τον 5ο ένορκο απ΄τους ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ 12 ενόρκους ... Ο Νίκος Βατικιώτης αποκαλύπτεται ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION