Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

"Αυτό που μοιράζονται κοινό και ηθοποιοί πρέπει να είναι μοναδικό!!!" ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΓΑΙΤΑΣ,Ο ΕΝΟΡΚΟΣ 1 !

Ο Ένορκος 1,Δημήτρης Δεγαίτας - σήμερα κοντά μας,ενώ συνεχίζουμε την περιήγηση μας στον κόσμο των 12 Ενόρκων του θεάτρου Αλκμήνη!

Η επιτυχία της παράστασης ... Μια επιτυχημένη παράσταση ωφελείται σε πολλούς παράγοντες. Σίγουρα στο έργο,στο θέμα  του.Πιστεύω ότι αφορά όλους μας, μετά η ανάγνωση  που κάνει ο/η  σκηνοθέτης και το πως αναδεικνύει τους χαρακτήρες του έργου και το ίδιο το κείμενο και σίγουρα η συνεργασία με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης. 
Ο κοσμος γνωρίζει κι εκτιμά τις παραστάσεις που έχουν  φτιαχτεί με αγάπη και αλήθεια και τις ανταμείβει όπως και αυτή.   


Ποιόν ένορκο υποδύεστε ... Εγώ είμαι  ο Νο 1 ένορκος αυτός που έχει αναλάβει να οργανώσει την  όλη διαδικασία,ώστε να δώσουν 12 ένορκοι  μια ομόφωνη απόφαση ένοχος η αθώος.  Είναι η πρώτη φορά που καλείται ως ένορκος, η δουλειά του είναι βοηθός προπονητή ποδοσφαίρου, ένας άνθρωπος  που είναι στην αφάνεια και ξαφνικά του αναθέτουν  την ευθύνη της διαδικασίας οπότε θέλει να τα κάνει όλα τυπικά και όπως λέει ο νόμος. 

Πως αντιδρά το κοινό στην παράσταση ... Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εισπράξει ακόμα τις αντιδράσεις του κοινού,γιατί φέτος συμμετέχω για πρώτη φορά! Φαντάζομαι όμως σε μια επιτυχημένη παράσταση!
Αυτό που μοιράζονται κοινό και ηθοποιοί πρέπει να είναι μοναδικό!!!

Ποιός είναι ο ξεχωριστός για εσάς Ένορκος ...   Κατά την  διάρκεια τις παράστασης πιστεύω ότι ταυτίζεσαι  λίγο με όλους τους ενόρκους με άλλους περισσότερο και με άλλους λιγότερο. Αλλά στο τέλος όλοι βγάζουν το καπέλο στον ένορκο Νο 8 για την επιμονή του, την αγωνιστικότητα του, την δύναμη που έχει μέσα του και την ευγένεια του.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Αυτό που μοιράζονται κοινό και ηθοποιοί πρέπει να είναι μοναδικό!!!" ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΓΑΙΤΑΣ,Ο ΕΝΟΡΚΟΣ 1 ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION