Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Ας γνωρίσουμε τι χρειάζεται να κάνουμε ως γονείς για την συναισθηματική εκπαίδευση των παιδιών μας, τον ρόλο του βιβλίου και του σχολείου στην αναβάθμιση της Συναισθηματικής τους Νοημοσύνης

Δωρεάν Ομιλία: Γονείς, Παιδιά, Βιβλίο και Συναισθηματική Νοημοσύνη, από τον Αργύρη Σ. Μάρδα. 
48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Ας γνωρίσουμε τι χρειάζεται να κάνουμε ως γονείς για την συναισθηματική εκπαίδευση των παιδιών μας, τον ρόλο του βιβλίου και του σχολείου στην αναβάθμιση της Συναισθηματικής τους Νοημοσύνης.

Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και ο συγγραφέας Αργύρης Σ. Μάρδας* σας προσκαλούν στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:00, στην αίθουσα "Γεώργιος Βιζυηνός" για να παρακολουθήσετε δωρεάν την ενδιαφέρουσα ομιλία για Γονείς, τις ιδιότητες του βιβλίου στην αναβάθμιση της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών.
Μια ομιλία που κανένας γονέας δεν πρέπει να χάσει.
“Θα μιλήσουμε για την σημασία της συναισθηματικής εκπαίδευσης των παιδιών, τον ρόλο του βιβλίου και πώς οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αναπτύξουν την Συναισθηματική τους Νοημοσύνη με απλά καθημερινά βήματα”. Αργύρης Σ. Μάρδας.   
*Ο κ. Μάρδας ηγείται ομάδας εκπαιδευτικών στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ “SciCulture” για το μέλλον της εκπαίδευσης. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Expansion Chronicles Αναγέννηση, εκδ Λιβάνη, δημιουργός της μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων: Expansion Method και μέλος της ομάδας του προγράμματος “Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο” της Science View. Έχει βραβευτεί το 2016 με το Μετάλλιο του Υποστηρικτή από την ΕΛΠΙΔΑ για την βοήθειά της μεθόδου Expansion Method στην συναισθηματική υποστήριξη καρκινοπαθών. 
Τίτλος: 
Που: Ζάππειον Μέγαρον, Αίθουσα "Γεώργιος Βιζυηνός
Πότε: Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, 20:00-21:00
Είσοδος: Δωρεάν
Κρατήσεις θέσεων: https://zappeion2019.eventbrite.com
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ας γνωρίσουμε τι χρειάζεται να κάνουμε ως γονείς για την συναισθηματική εκπαίδευση των παιδιών μας, τον ρόλο του βιβλίου και του σχολείου στην αναβάθμιση της Συναισθηματικής τους Νοημοσύνης Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION