Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Ο Μίμης Πλέσσας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Το Σπίτι του Ηθοποιού, μας ετοιμάζει μια Νύχτα Καλοκαιριού, μια βραδιά γιορτής της μουσικής και του θεάτρου, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21.00, στο Ηρώδειο...Ανυπομονούμε !

                             Οι πρώτες συμμετοχές στο Ηρώδειο για τον Μίμη Πλέσσα
                                               "Νύχτα Καλοκαιριού" 26/09

Ο Μίμης Πλέσσας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Το Σπίτι του Ηθοποιού, μας ετοιμάζει μια Νύχτα Καλοκαιριού, μια βραδιά γιορτής της μουσικής και του θεάτρου, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21.00, στο Ηρώδειο.
Τον Μίμη Πλέσσα θα συντροφεύσουν κορυφαίοι και αγαπημένοι ερμηνευτές όπως η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δάκης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα και ο Μίλτος Πασχαλίδης. Σημαντική είναι και η παρουσία δύο καταξιωμένων συνθετών στην ξεχωριστή αυτή βραδιά. Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής θα χαρίσουν στο κοινό μία συγκινητική μουσική σύμπραξη με τον Μίμη Πλέσσα. Το παρόν της θα δώσει και η "Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου" που θα δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά. Σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι υπάρχουν και συμμετοχές έκπληξη που δεν έχουν δει ακόμα τα φώτα της δημοσιότητας οι οποίες αναμένεται να κάνουν μεγάλη αίσθηση.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς επιμελείται η έμπειρη Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα. Η μουσικοθεατρική βραδιά θα είναι πλαισιωμένη από την εικοσαμελή "Σύγχρονη Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας", υπό την μουσική διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις του ρεπερτορίου. Τα ηχοχρώματα από πιάνο, βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, φλάουτο, σαξόφωνο, κλαρινέτο, τρομπέτα, κιθάρα, μπουζούκι, τύμπανα και κρουστά θα πλημμυρίσουν το μαγευτικό σκηνικό του Ηρωδείου. Η ορχήστρα πέρα από τα διαχρονικά τραγούδια του σημαντικού δημιουργού θα παρουσιάσει και αγαπημένα μουσικά θέματα που έχει γράψει ο συνθέτης για τον ελληνικό κινηματογράφο.
Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στο Ίδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού, σε μία προσπάθεια έντονης κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης χρόνων, του Ιδρύματος, προκειμένου να βοηθήσει τους Έλληνες Ηθοποιούς.

Την θεαματική παραγωγή της συναυλίας υπογράφει η Music & Drama Productions του Μαυρίκιου Μαυρικίου. 

H προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το VIVA.GR και συγκεκριμένα πατώντας στο LINK: https://www.viva.gr/tickets/music/irodeio/mimis-plessas-nihta-kalokairiou/

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα
Ενορχήστρωση - Μουσική διεύθυνση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Σκηνοθεσία : Γιώργος Ρεμούνδος
Βοηθός σκηνοθέτη : Ελεάνα Πλέσσα
Παραγωγή: Music & Drama Productions - Μαυρίκιος Μαυρικίου
Διεύθυνση και Οργάνωση Παραγωγής : Νταίζη Λεμπέση

Επικοινωνία και προβολή : Νταίζη Λεμπέση 6908502631, daisylempesi@hotmail.gr

Επιμέλεια  ρεπορτάζ : Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μίμης Πλέσσας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Το Σπίτι του Ηθοποιού, μας ετοιμάζει μια Νύχτα Καλοκαιριού, μια βραδιά γιορτής της μουσικής και του θεάτρου, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21.00, στο Ηρώδειο...Ανυπομονούμε ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION