Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Με συνεχή αγώνα απ΄το 2009 είμαστε οι πρώτοι που έστησαν σωστά και ώριμα την διαδικτυακή τηλεθέαση στην Ελλάδα ... Γιατί το διαδίκτυο είναι φανερά το μέλλον και γράφει ουσιαστική ιστορία στα ΜΜΕ !

         Άλλη μια διαδικτυακή σεζόν κλείνει για την πιο επιτυχημένη εκπομπή,που μετατρέπεται με αργά και σταθερά βήματα σε ολοκληρωμένο κανάλι-γιατί εσείς την στηρίξατε και την κατατάξατε στις πρωτιές της προτίμησης σας στο διαδίκτυο ...
Στις 20 Αυγούστου 2019 ολοκληρώθηκε άλλος ένας  κύκλος εκπομπών για το διαδικτυακό μας Αction,που-για την προηγούμενη σεζόν-ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018 και συνεχίστηκε δυναμικά το καλοκαίρι.

Απ΄το 2009 μέχρι το 2015 στήσαμε πρώτοι,
το background 
με την πιο ελκυστική διαδικτυακή τηλεόραση 
στην Ελλάδα και την θέσαμε σε εφαρμογή!

Επιστρέφουμε πρότυπα και δυνατά,
τον Οκτώβριο του 2018,για να συντροφέψουμε το κοινό της διαδικτυακής τηλεθέασης συνεχίζοντας να ανεβάζουμε ψηλά τον πήχυ για την Ελληνική webtv πραγματικότητα.
Με υψηλές επισκεψιμότητες,δυνατές παρουσιάσεις και ανάπτυξη πολλών θεμάτων,ζήσαμε ακόμη μια ζεστή και ανθρώπινη σεζόν,με γεμάτη αγκαλιά!
Με σημαντικές συνεργασίες απ΄όλη την Ελλάδα,υποκλινόμενοι στην Περιφέρεια...
Με σημαντικά θέματα που αφορούν το κοινό μέσα από συμβουλευτική ενημέρωση...
Με σημαντική προβολή της τέχνης και του πολιτισμού...

Απ΄το τότε στο σήμερα κι απ΄το σήμερα στο αύριο ...
Κάπως έτσι ξεκινήσαμε ...
   
Κάπως έτσι συνεχίσαμε με τις μέγιστες επισκεψιμότητες ...
        
Και κάπως έτσι σας αποχαιρετάμε για λίγο με τις θερμότερες ευχές μας για μια καλή επάνοδο στην καθημερινότητα σας το επόμενο δίμηνο!
Αυτή είναι η αγαπημένη σας εκπομπή για την σεζόν που μόλις διανύσαμε...
      
  Η εκπομπή Action,έρχεται φανερά ανανεωμένη και δυναμική  την Κυριακή 27 Οκτωβρίου,μέσα από έναν αποκλειστικό χώρο προβολής ...
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται!


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με συνεχή αγώνα απ΄το 2009 είμαστε οι πρώτοι που έστησαν σωστά και ώριμα την διαδικτυακή τηλεθέαση στην Ελλάδα ... Γιατί το διαδίκτυο είναι φανερά το μέλλον και γράφει ουσιαστική ιστορία στα ΜΜΕ ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION