Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Λάβε μέρος στο μοναδικό event όπου η Μόδα αγκαλιάζει την Τέχνη !

Η ζωή ενός νέου δημιουργού είναι αφιερωμένη στην τέχνη του. Μόνο εσύ γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσεις το ταλέντο σου, τις δημιουργίες σου, και την υλοποίηση της έμπνευσης σου, στο κοινό.
Πολλές ώρες σκληρής δουλειάς και καταπόνησης καθώς και η επιθυμία σου να αναδείξεις το ταλέντο σου, θα βρουν βήμα στο μοναδικό event για τα ελληνικά δεδομένα όπου η Mόδα αγκαλιάζει τη Τέχνη και προβάλλει αποκλειστικά τα νέα ταλέντα.
 Για να αρχίσεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα δεν έχεις παρά να συμμετέχεις στο 7ο NGFL -New Generation Fashion Lines, που τα τελευταία χρόνια δίνει την ευκαιρία σε fashion & jewels designers καθώς και σε νέους καλλιτέχνες γενικότερα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, σε ένα event ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Σε ένα ιδιαίτερο σημείο της Αθήνας , το παλαιό μεταξουργείο στο Βοτανικό, στον πολυχώρο Αθηναίς, στις 5 & 6 Οκτωβρίου έρχεται the talk of the town!

Εντυπωσιακά catwalks S/S2020 graduate’s fashion υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion expert Μιχάλη Πάντου.
Installations art από jewels and accessories designers με μια διαφορετική οπτική στην παρουσίαση της μόδας. Exhibition art με τίτλο “Memories” από νέους καλλιτέχνες υπό την επιμέλεια του Χρήστου Πετρίδη, συνθέτουν την εικόνα της πιο φρέσκιας και μοντέρνας διοργάνωσης για τους λάτρεις της μόδας και της τέχνης.
Το event αυτή τη φορά θα υποστηρίξει το σοβαρό έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος.
Αν πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι ανάμεσα στους νέους δημιουργούς που θα παρουσιάσουν το ταλέντο τους, δήλωσε συμμετοχή.

Quick info
Πότε: 5 & 6 Οκτωβρίου
Που: Πολυχώρος Αθηναϊς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Αθήνα
Διοργάνωση: Stalexpo
Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου 
Website: ngfl.gr |
Facebook: ngfl.gr |
Instagram: ngfl.gr

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λάβε μέρος στο μοναδικό event όπου η Μόδα αγκαλιάζει την Τέχνη ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION