Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Είσαι νέος σχεδιαστής μόδας; Κλείσε τώρα ραντεβού με το catwalk των ονείρων σου ...

 Αγαπάς τη μόδα και κάθε τι που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία είναι συνώνυμο της προσωπικότητας σου; Το σχέδιο μόδας δεν είναι απλά η δουλειά σου, αλλά το πάθος σου; Ονειρεύεσαι να δεις τις δημιουργίες σου φορεμένες από επαγγελματίες μοντέλα και να τα απολαύσεις σε ένα catwalk υψηλών προδιαγραφών;
Ως νέος σχεδιαστής μόδας ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να αναδείξεις τη δουλειά σου και να διεκδικήσεις μια θέση στην αρένα της μόδας. Ο δρόμος προς την επιτυχία για εσένα, έναν νέο και ταλαντούχο fashion designer δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, και το όνειρο σου να κάνεις γνωστό το δικό σου brand με ένα catwalk υψηλών προδιαγραφών μοιάζει να απαιτεί μεγάλο budget, γνωριμίες και know how που μόνο επαγγελματίες του χώρου έχουν.
Πώς λοιπόν θα “χτίσεις” την εικόνα σου και θα προωθήσεις τη δουλειά σου ώστε να διαγράψεις μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον απαιτητικό χώρο της Μόδας;
Αν μέχρι σήμερα πίστευες ότι η προσπάθεια σου να ξεχωρίσεις σε οδηγεί σε αδιέξοδο, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να κλείσεις το ραντεβού σου με την επιτυχία στο New Generation Fashion Lines, τη μοναδική διοργάνωση – σημείο συνάντησης της νέας γενιάς Ελλήνων δημιουργών.
Το NGFL, το μοναδικό fashion event στην Ελλάδα που προβάλει αποκλειστικά τους νέους δημιουργούς στο σχέδιο μόδας, κοσμήματος, αξεσουάρ και αγκαλιάζει τη μόδα και την τέχνη προβάλλοντας και νέους καλλιτέχνες σου δίνει το εισιτήριο για να αναδείξεις το ταλέντο σου μέσα από catwalk υψηλών προδιαγραφών υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του γνωστού fashion expert Μιχάλη Πάντου.
Φέτος έρχεται για 7η φορά στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019, για να δώσει βήμα στους νέους, ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας που θέλουν να αναδείξουν τη δουλειά τους και το ταλέντο τους στηρίζοντας το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να παρέχει σε όλους τους νέους ταλαντούχους δημιουργούς την ευκαιρία να ξεχωρίσουν και να παρουσιαστούν στην αγορά εργασίας, στους δημοσιογράφους και σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, προσαρμόζοντας το κόστος στα δεδομένα ενός σχεδιαστή που βρίσκεται στην αρχή της καριέρας του αλλά χωρίς να γίνεται κανένας συμβιβασμός στις παροχές στην υλοποίηση του ονείρου του.
Δηλώνοντας τώρα συμμετοχή, θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσεις τη δουλειά σου και να δημιουργήσεις ένα δυνατό portfolio, με την πολύτιμη βοήθεια διακεκριμένων επαγγελματιών του χώρου.

Στις παροχές της συμμετοχής σου, περιλαμβάνονται 10 μοντέλα γνωστού πρακτορείου, make up, hair and nail stylists, dressers, shoes, dj, φωτογραφική κάλυψη και η σημαντική συνεργασία σου με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της διοργάνωσης για ένα catwalk, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα επικοινωνήσει την προσωπική σου σχεδιαστική υπογραφή σε δημοσιογράφους, bloggers, εμπόρους και στο ευρύ κοινό για αρκετούς μήνες πριν και μετά τη διοργάνωση και σε όλα τα social media.
Αν πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι ανάμεσα στους νέους δημιουργούς που θα παρουσιάσουν το ταλέντο τους στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2019 στον Πολυχώρο Αθηναΐς στο Βοτανικό, δε μένει παρά να δηλώσεις συμμετοχή:

Quick info
· Πότε: Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019
· Ώρες 11.00 -21.00
· Που: Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Αθήνα
· Διοργάνωση: Stalexpo τηλ. 2108214687
· Yπεύθυνες Επικοινωνίας
 Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου 
Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr






























Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είσαι νέος σχεδιαστής μόδας; Κλείσε τώρα ραντεβού με το catwalk των ονείρων σου ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION