Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Η Αννέ..χεια συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο αφού το θέατρο ήταν ασφικτικά γεμάτο και λαμπερές παρουσίες έδωσαν το παρόν....




Μία απο τις πολύ συγκινητικές στιγμές ήταν αυτή που η μεγάλη μας ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου έκανε την εμφανισή της στην αίθουσα και ο κόσμος την καταχειροκρότησε.
Μία ακόμα συγκινητική στιγμή ήταν όταν έκανε την εμφανισή του στην αίθουσα ο μεγάλος Μαέστρος Γιώργος Κρεμιζάκης.

Το παρόν έδωσαν η Ελένη Φιλίνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Σταύρος Ντάφλος, ο Βασίλης Καμίτσης, η Μαριάννα Καστανία,ο Σπύρός Θεοδόσης, ο Κώστας Γόνης ο Ευάγγελος Πυρίνης, Σάκης Μπουσδούνης, Μικαέλα Ζούστη, Μάιρη Γκαζιάνη κ.α.

Ο Γιώργος Μακρής, ο Μάρκος Λεζές, η Τίσσα Βασιλάκη, η Τιτίκα Σαριγκούλη, ο Γιώργος Μαυράς η Ιώαννα Σαλμη χάρισαν απίστευτες στιγμές γέλιου στο κοινό που τους παρακολουθούσε.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όπου το ρεύμα κόπηκε στο θέατρο και η αίθουσα βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι, ο κόσμός με τον φακό απάο τα κινητά του έδωσε φώς στην σκηνή και ζήτησε από τους ηθοποιούς να συνεχίσουν να παίζουν.

Την διεύθυνση επικοινωνίας και management έχει ο Νάσος Ρόγκας

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Αννέ..χεια συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο αφού το θέατρο ήταν ασφικτικά γεμάτο και λαμπερές παρουσίες έδωσαν το παρόν.... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION