Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Η Κλεοπάτρα Σβανά έκανε την επιτυχία και θα τα μάθουμε όλα ...

Αφού παρακολουθήσαμε από κοντά όλες τις εξελίξεις για μια ξεχωριστή παράσταση έπρεπε να σας φέρουμε σε ακόμη μια επαφή με την μεγάλη πρωταγωνίστρια της παράστασης,την σκηνοθέτη-Κλεοπάτρα Σβανά.
Ας μάθουμε τα πάντα εδώ και τώρα σε αποκλειστική εξομολόγηση στο Sigma Press Office...

1. Πώς ήταν η συνεργασία σας στο ΄΄ Καρύδια με μέλι΄΄
Ήταν μια ήρεμη συνεργασία που ενώ είχα σκοπό να βάλω προτεραιότητες για το τι θα κάνω παρακάτω στην κάθε πρόβα, το πράγμα κυλούσε από μόνο του αρμονικά και τελικά είχαμε αποτέλεσμα χωρίς καλά καλά να το καταλάβω.

2. Τι αποκομίσατε από αυτή τη συνεργασία;
Κάθε συνεργασία είναι όμορφη και διαφορετική! Γνωρίζεις νέους ηθοποιούς και τις δυνατότητές τους καθώς και τον τρόπο εργασίας τους. Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον-γιατί κάθε φορά γνωρίζω κάτι καινούριο. Το έργο επειδή ήταν κωμωδία με έκανε να σκέφτομαι συνέχεια το τι θα μπορούσε να συμβεί κι ακόμα και τώρα θα μπορούσα να προσθέσω ή να αφαιρέσω πράγματα. 
Ίσως του χρόνου αν συνεχίσει η παράσταση.

3. Η παράσταση θα συνεχιστεί και του χρόνου δηλαδή;
Ο αρχικός στόχος είναι αυτός εκτός κι αν υπάρξουν απρόοπτα ή συνθήκες που δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή κι ανατραπούν τα σχέδια. Αλλά επειδή το έργο αρέσει και είναι ανάλαφρο κiι εμένα θα μου άρεσε πολύ να το συνεχίσουμε.

4. Δεν έχετε στόχο να ανεβάσετε κάτι άλλο του χρόνου;
Και αυτό είναι στα σχέδια αλλά πάλι είναι νωρίς για να ξέρω τελικά τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να συνεχίσω να κάνω θέατρο.

5. Ποιο είναι το μήνυμα που δίνει η παράσταση ΄΄Καρύδια με  Μέλι΄΄ και τι θα λέγατε σε κάποιον για να έρθει να το δει;
Το μήνυμα είναι πολλαπλό. 
Αρχικά το έργο μας θυμίζει ότι η κοινωνία αλλάζει κι οι ρόλοι επίσης κι ότι ίσως χρειάζεται να κάνουμε μεταξύ μας κάποιους συμβιβασμούς για να μπορέσουμε να τραβήξουμε μπροστά. Το εύκολο είναι να τραβήξουμε το σχοινί και να τα διαλύσουμε όλα...το δύσκολο είναι να συμβιβαστούμε και να βρούμε λύσεις στις ζωές μας και στις σχέσεις μας.
Νομίζω θα μπορούσα να πείσω το κοινό να έρθει να δει την παράσταση-γιατί οι χαρακτήρες που έχει γράψει στο χαρτί ο Θάνος ο Τσάμπρας, ο συγγραφέας, είναι τόσο σύγχρονοι και αληθινοί που ο καθένας θα καθρεφτιστεί σ΄ αυτή την παράσταση κι είναι αλήθεια-γιατί μας το λένε όλοι. Άρα δεν έχουν παρά να σπεύσουν γιατί θα παίξουμε ακόμα μόνο  στις 31 Μαίου.

6. Τελειώνοντας αυτή η σαιζόν η θεατρική τι θα λέγατε ότι κρατάτε;
Κρατάω το γεγονός ότι γνώρισα πολλούς νέους ανθρώπους και κάποιοι θα μείνουν και στη ζωή μου και στις επόμενες ίσως συνεργασίες μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όσους με βοήθησαν και μέσα σε αυτούς είναι κι η Sigma Media Group-που έκανε προώθηση της δουλειάς μου. Τους ανθρώπους του θεάτρου, και όλους τους συνεργάτες, που ήμασταν μια αλυσίδα για να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα!

Πληροφορίες παράστασης:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:31 Μαίου
Θέατρο Ελπίδας: Αριστοτέλους και Σμύρνης 5-7 πλατεία Βικτωρίας
Τηλ κρατήσεων: 2130883934

Παίζουν: Κωνσταντίνος Πολύζος, Ιωάννα Θεοδωροπούλου, Γεράσιμος Ελ Σερίφ, Γιώργος Γογώνης.
Σκηνικά - κουστούμια-styling: Χρήστος Χολής
Μουσική επιμέλεια: koelio
Φώτα: Σπύρος Ιωάννου
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Νίκη Κούκου
Φωτογραφίες Βίντεο: Άρτεμις Σκεύα
Σκηνοθεσία: Κλεοπάτρα Σβανά

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Κλεοπάτρα Σβανά έκανε την επιτυχία και θα τα μάθουμε όλα ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION