Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Το BCA College διακρίθηκε στην κατηγορία κτιριακές εγκαταστάσεις παίρνοντας τιμητική διάκριση για το νέο City Campus στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 205...

Τιμητική διάκριση BCA, στα Education Leaders Awards 2019

Με ευρεία συμμετοχή και περισσότερους από 250 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 17 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής τα Education Leaders Awards 2019 powered by RDC Informatics. Στην τελετή απονομής ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων που για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στον χώρο της Εκπαίδευσης.

Το BCA College διακρίθηκε στην κατηγορία κτιριακές εγκαταστάσεις παίρνοντας τιμητική διάκριση για το νέο City Campus στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 205.
Οι σπουδαστές του BCA έχουν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη διάθεσή τους ένα μοντέρνο κτίριο, με tech corners, 3d printers, VR sets, laser cutters, ενώ bluetooth beacons στέλνουν στο κινητό των σπουδαστών ενημέρωση σε real time για κάθε τι ενδιαφέρον που γίνεται στο Κολλέγιο. Κι επειδή οι σπουδές δεν είναι μόνο μάθηση αλλά και βίωμα, ένας πρωτοποριακός πολυχώρος – αμφιθέατρο μέσα στο κτίριο γίνεται κέντρο πολιτιστικής ζωής και ψυχαγωγίας, μια τεράστια lounge area φιλοξενεί την κοινωνική ζωή του κολλεγίου, ενώ μοντέρνες βιβλιοθήκες με ηλεκτρονική πρόσβαση σε άπειρες βάσεις ακαδημαϊκών δεδομένων διασυνδέουν το BCA με το σύνολο της επιστημονικής γνώσης στους τομείς των σπουδών που προσφέρει: ναυτιλιακά, ξενοδοχειακά, διοίκηση επιχειρήσεων, ψηφιακό μάρκετινγκ και οικονομικά.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το BCA College διακρίθηκε στην κατηγορία κτιριακές εγκαταστάσεις παίρνοντας τιμητική διάκριση για το νέο City Campus στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 205... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION