Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είναι τα βασικά γνωρίσματα πάνω στα οποία εδράζεται στηρίζεται η διορ γάνωση της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης!


              
Innovation Technology entrepreneurship


Η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είναι τα βασικά γνωρίσματα πάνω στα οποία εδράζεται στηρίζεται η διοργάνωση της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας και των Βαλκανίων συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας πίσω από το άλλο, εκπέμποντας ένα ισχυρό σήμα ανάπτυξης νέων διεθνών συνεργασιών και υλοποίησης επενδύσεων με άξονα την ελληνική οικονομία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είναι τα βασικά γνωρίσματα πάνω στα οποία εδράζεται στηρίζεται η διορ γάνωση της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION