Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους THINK PINK .... Γιατί όποιος σκέφτεται ροζ .... Έχει πολλά να δώσει και να πεί ! Απλά απολαύστε ...

Γιάννης Ρωμανός
Ενσαρκώνω τον θείο Αντίνοο, όπου είναι ένας μπον βιβέρ, γυναικάς και ολίγον τί μαφιόζος. Μου άρεσε αμέσως ο ρόλος όταν μου τον πρότεινε, ο σκηνοθέτης μας, ο Χάρης Γεωργιάδης, γιατί ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του παιξίματός μου κι έτσι δέχτηκα να παίξω. Είναι πολύ όμορφα να παίζεις με νέους ανθρώπους και είμαστε μια όμορφη παρέα.

Κατερίνα Στρατή
Ενσαρκώνω τον ρόλο της Σοφητζίνας, όπου κατάγεται από την Κύπρο και ζει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, εκ των οποίων τους 6 τελευταίους μήνες εμφανίζομαι ως θαμώνας του πρώτου ροκ μπαρ που μεταλλάχτηκε σε σκυλάδικο ένεκα της κρίσης. Μεγάλη της αγάπη, η χλιδάτη ζωή και όσοι μπορούν να της την προσφέρουν. Μεγάλος της έρωτας ένας Αθηναίος μπάρμαν, που έγινε η αφορμή για να έρθει στην Αθήνα. Μεγάλο της μυστικό... ότι δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά…
Νιώθω ευγνώμων συνεργάζομαι με αυτή την ομάδα ανθρώπων. Το κλίμα είναι πολύ θετικό κι ευχάριστο. Υπάρχει συνεννόηση και ομαδικότητα!
Χάρης Γεωργιάδης
Ενσαρκώνω έναν ταξιτζή, τον Κώστα. Βασικό του πρόβλημα η ραγδαία τριχόπτωση και πως θα αποκτήσει πάλι μακριά μαλλιά. Είναι ένας ρόλος κόντρα σε μένα, παρόλο που μου ταιριάζει λόγω αραιής τριχοφυΐας! Έχουμε κάνει μια ωραία παρέα που καλύπτει 4 δεκαετίες ηθοποιών και περνάμε καλά στις παραστάσεις μαζί με το κοινό, που λύνεται στα γέλια.

Όπως καταλαβαίνετε πρέπει άμεσα να σπεύσετε για να κλείσετε θέση σε μια Think Pink παράσταση,που θα σας κάνει να τα ξεχάσετε όλα !
Μιλάμε για πολύ πολύ πολύ γέλιο ....


Sigma Info:

Μία bar theater παράσταση, που προσπερνάει τα προβλήματα της κοινωνίας μας και την οικονομική κρίση, με μόνο όχημα τη θετική σκέψη και πολύ γέλιο.
Ένα ροκ καφέ μπαρ, φιλοξενεί την διαπλοκή, τον παραλογισμό και την ανθρώπινη αφέλεια. Οι φιλίες δοκιμάζονται, ενώ τα λεφτά με τον έρωτα κάνουν τραμπάλα και φέρνουν τα πάνω κάτω στις ανθρώπινες σχέσεις!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωτότυπο κείμενο: Άθως Χατζηματθαίου
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Χάρης Γεωργιάδης
Σκηνικά - Κοστούμια επιμέλεια: Μαριλένα Μέλη
Μουσική επιμέλεια: Χάρης Γεωργιάδης
Βίντεο/Φωτογραφίες: Διονύσης Κουμνιώτης

ΔΙΑΝΟΜΗ (με σειρά εμφάνισης)
Μιχάλης: Άκης Δήμας
Αντρέας: Ανδρέας Αποστόλου
Μίκυ: Ανδριάνα Ρωμανού
Κώστας: Χάρης Γεωργιάδης
Σοφητζίνα: Κατερίνα Στρατή
Αντίνοος: Γιάννης Ρωμανός

Παραστάσεις από 10/03/19 κάθε Κυριακή στις 21:00, έως Κυριακή 07/04/19 Πολυχώρο Galerie Δημιουργών στην Κηφισιά τηλ. κρατήσεων 2106251732
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Γενική είσοδος: 10€

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους THINK PINK .... Γιατί όποιος σκέφτεται ροζ .... Έχει πολλά να δώσει και να πεί ! Απλά απολαύστε ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION