Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Μια πανδαισία αισθήσεων βιώσαμε στο NGFL6 ! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

 NGFL6 – THE TALK OF THE TOWN!!

Νέο concept, σε καινούριο χώρο και με άλλο στυλ παρουσίασε τους νέους δημιουργούς το NGFL6 με επιλογή για φέτος την Άνοιξη, τον πολυχώρο Αθηναϊς στο Βοτανικό, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ( 13 & 14 Απριλιου ).
Η γνωστή επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη και μαζί ο ακαδημαϊκός, συγγραφέας και εικαστικός Δημοσθένης Δαββέτας και ο πρόεδρος του Χατζηπατέρειου ιδρύματος Γιάννης Χατζηπατέρας, δώσανε το σήμα της έναρξης, τονίζοντας και οι δύο ότι η ταυτότητα του NGFL το κάνει να  ξεχωρίζει. Η απόλυτη στήριξη και προβολή στους νέους δημιουργούς - που είναι η ελπίδα μας για τη μόδα του αύριο– και συγχρόνως η παρότρυνση για ευαισθητοποίηση όλων μας προς οργανισμούς με σοβαρό έργο, δίνει στο NGFL δικαίως τον τίτλο του μοναδικού event στην Ελλάδα που παρουσιάζει τους ταλαντούχους και στηρίζει τους άξιους.
Επισκέπτες που ξεπέρασαν τους 2500 με μεγάλο ενδιαφέρον όπως πάντα για τα catwalks, αλλά και αγάπη για τα εικαστικά, κατέκλυσαν την Αθηναϊδα το Σαββατοκύριακο καταθέτοντας την ικανοποίηση τους για το επίπεδο της διοργάνωσης.
14 fashion shows F/W 2020 από ταλαντούχους νέους σχεδιαστές, τα οποία ξεκίνησαν με τους τελειόφοιτους των σχολών του ΔΙΕΚ Χαιδαρίου που παρουσίασαν τη συλλογή τους εμπνευσμένη από το project Ανακύκλωση & τα ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Την παρουσία των δύο σχολών υποστήριξε ο χορηγός της διοργάνωσης Ευρωπαϊκή Πίστη.

Η έκπληξη του NGFL, ο ταλαντούχος νέος Γάλλος σχεδιαστής Anthony Thumy , που εμπνεύστηκε τα ρούχα του από την ποιητική συλλογή του ακαδημαϊκού Δημοσθένη Δαββέτα << ο δρόμος του Ορφέα>>, κέρδισε τις εντυπώσεις.
Ρούχα και κοσμήματα, σε μοντέλα ευρωπαϊκού επιπέδου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μιχάλη Πάντου μετέφεραν τον κόσμο σε πασαρέλες εξωτερικού.
Hair Styling από την εταιρία Paul Mitchell – γνωστή για την υποστήριξή της παγκοσμίως στους νέους – και Make up sponsor η σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσο Freddy Make Up Stage.
Shoe sponsor η εταιρία MIGATO.
25 installations με κοσμήματα και αξεσουάρ από νέους designers έδωσαν μία άλλη οπτική στο χώρο, καθώς και 60 καλλιτέχνες οι οποίοι με την καθοδήγηση του Χρήστου Πετρίδη παρουσίασαν την art
exhibition με τίτλο <<TRIFEROTITA>>, τα οποία είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και τα δύο συγκέντρωσαν πολύ κόσμο.

Το Σάββατο παρέλαβαν τα δώρα τους τους οι νικητές του διαγωνισμού <<ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ>>. Πρώτη νικήτρια η Δήμητρα Καραχάλιου και δεύτερη η Δάφνη Βοτανοπούλου.
Τα δώρα προσφορά του VERSUS TRAVEL, LIKEWOMAN.GR & URBAN OWL.
Το closing της διοργάνωσης σηματοδοτήθηκε από το εντυπωσιακό show της εταιρίας PAUL MITCHELL στο οποίο χορευτές , ακροβάτες και hair stylists εντυπωσίασαν τους καλεσμένους οι οποίοι ξεπέρασαν τα 550 άτομα.
Η διοργανώτρια εταιρία ανακοίνωσε για το Φθινόπωρο την διοργάνωση του 1ου GRADUATE FASHION WEEK ATHENS, που θα συνδυαστεί με το NGFL7 και θα είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη στην οποία μετά το
Λονδίνο θα παρουσιάζονται οι σχολές μόδας, με τις δημιουργίες των τελειοφοίτων τους σε fashion week το οποίο σκοπό έχουν να το διεθνοποιήσουν.
Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στο https://papadakispress.gr/
Stalexpo 210 8214687


                 Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια πανδαισία αισθήσεων βιώσαμε στο NGFL6 ! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION