Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Βλέποντας παραδείγματα, όπως της μικρής Μυρτώς, καταλαβαίνουμε ότι η ζωή είναι ότι πιο σημαντικό μας έχει δωθεί.

Η νεραϊδό-αμαζόνα Μυρτιά

Η εθελόντρια μας, συγγραφέας Εύα Πετροπούλου Λιανού, αναλογιζόμενη την σπουδαιότητα του αγώνα που δίνει αυτό το κορίτσι, θέλησε να γράψει μια ιστορία που θα αποτυπώνει την Μυρτώ ως μια Super ηρωίδα. Αυτό που είναι δηλαδή, και μέσα από τα χρώμα και τις ζωγραφιές της επίσης πολύ επιτυχημένης εικονογράφου Βιβής Μαρκάτου, όπου η δουλειά που έχει κάνει στο βιβλίο είναι μοναδική. Η Μυρτώ σχηματίζεται στα ματιά μας, και μας παρουσιάζει τις αξίες που πρέπει να έχουμε όλοι μας.
Η κυρία Πετροπούλου Λιανού γράφει… 
«Εμπνευσμένη από την γνωριμία μου με τη Μυρτώ, θέλησα να γράψω μια ιστορία για ένα δυνατό και χαμογελαστό παιδί που του αρέσει να ακούει παραμύθια… του αρέσει να τρώει σοκολάτες. Η Αμαζόνα Μυρτιά δεν τα παρατάει εύκολα στο βιβλίο μας, όπως και η Μυρτώ μας, αντιμετωπίζει την ζωή με επιμονή και πίστη. Ευελπιστώ ότι η Μυρτώ θα γίνει το σύμβολο όλων μας εμπνέει καθημερινά με την δύναμη ψυχής της για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε έναν ειρηνικό και αλληλέγγυο κόσμο»
Το βιβλίο βασίστηκε σε μια ιδέα του προέδρου Γ.Σ. Ακρίτας Πέτρου Παπαδόπουλου και παρουσιάστηκε στα εκπαιδευτήρια Μπουγά στην Καλαμάτα. Στα πλαίσια των διήμερων εκδηλώσεων για την Μυρτώ, οργανωθήκαν αθλητικές δραστηριότητες, όπως η κλειστή κωπηλατοδρομία και σκυταλοδρομία. 
Για όποιον θέλει να διαβάσει αυτό το μοναδικό βιβλίο, μπορεί να το προμηθευτεί με κόστος 10 €μέσω του inbox της συγγραφέα.
Τα έσοδα πηγαίνουν εξ ολοκλήρου στη συνέχιση της θεραπείας αποκατάστασης της Μυρτώς και θα καλύψουν το ταξίδι της στη Ρωσία σε εξειδικευμένο κέντρο Αποκατάστασης.
Οπότε, δεν αγοράζουμε μόνο ένα βιβλίο, συμμετέχουμε από κοινού στο αγώνα της νεραϊδό-αμαζόνας Μυρτιάς.

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βλέποντας παραδείγματα, όπως της μικρής Μυρτώς, καταλαβαίνουμε ότι η ζωή είναι ότι πιο σημαντικό μας έχει δωθεί. Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION