Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Το μυθιστόρημα «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» του Costantino Salis, εκδόσεις Αγγελάκη, μεταφέρεται στο Θέατρο.....

Ο συγγραφέας Costantino Salis
Ο σκηνοθέτης της παράστασης Τζανέττος Κομηνέας, η τραγουδίστρια Λήδα Αγγελάκη, ο βαρύτονος και πιανίστας Κωνσταντίνος Καριώτης, η ηθοποιός Γεωργία Σιακαβάρα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, ο συγγραφέας Costantino Salis και το χορευτικό ζευγάρι Γιώργος Κετσερίδης και Μαρία Λευκοπούλου.
          Το μυθιστόρημα «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» του Costantino Salis, εκδόσεις Αγγελάκη, μεταφέρεται στο Θέατρο.
Η ηθοποιός Γεωργία Σιακαβάρα και ο συγγραφέας Costantino Salis σε μια σκηνή του έργου

Μάγεψε το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς, η μουσικοθεατρική παράσταση «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» του Ελληνοϊταλού συγγραφέα Costantino Salis, που έχει λάβει τιμητική διάκριση από την Ιταλική Βουλή.

O συγγραφέας Costantino Salis με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη και τον Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρώην Γερουσιαστή των ΗΠΑ, Κρις Σπύρου που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Το χορευτικό ζευγάρι Μαρία Λευκοπούλου και Γιώργος Κετσερίδης
Ο συγγραφέας Costantino Salis υπογράφει τα βιβλία του
             Τη θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος «Συγγνώμη       που αργά σ’ αγάπησα» έχει κάνει ο ίδιος ο συγγραφέας και η                      σκηνοθεσία είναι του Τζαννέτου Κομηνέα. 
            Πρόκειται για ένα ερωτικό και φιλοσοφικό έργο: ένας ύμνος στην αγάπη-με υποκριτική, τραγούδι, μουσική και χορό.
Στιγμιότυπο από την κατάμεστη αίθουσα.
Πρωταγωνιστές της παράστασης: ο συγγραφέας Costantino Salis και η ηθοποιός Γεωργία Σιακαβάρα. Συμμετείχαν επίσης: ο αισθαντικός βαρύτονος και πιανίστας Κωνσταντίνος Καριώτης και το χορευτικό ζευγάρι Γιώργος Κετσερίδης, Μαρία Λευκοπούλου. Τραγούδησε η Νάντια Καραγιάννη και η Λήδα Αγγελάκη. Έπαιξε πιάνο ο Ανδρέας Μπουτσικάκης και κιθάρα ο Παναγιώτης Παπαπορφυρίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε στην αρχή της παράστασης, η πρωτότυπη παρουσίαση του βιβλίου μέσω συνέντευξης του συγγραφέα στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη.
Ανάμεσα στο πολυπληθές κοινό παρευρέθησαν και πολλές προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης, των Γραμμάτων και της Πολιτικής.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος και παραψυχολόγος Άρης Παπαδογιάννης και μαγνητοσκόπησε η ιταλική τηλεόραση για να τη μεταδώσει στην Ιταλία όπου ο συγγραφέας Costantino Salis έχει κάνει μια αξιόλογη λογοτεχνική και καλλιτεχνική καριέρα.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το μυθιστόρημα «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» του Costantino Salis, εκδόσεις Αγγελάκη, μεταφέρεται στο Θέατρο..... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION