Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ο τουρισμός… «Επί το Έργον»! Το ACTION IN GREECE πάντα αρωγός σε τόσο σημαντικές κινητοποιήσεις υπέρ της εργασίας στον τουρισμό ....

 Ο τουρισμός… «Επί το Έργον»!
Με τις καταλληλότερες επαφές γέμισαν τις «αποσκευές» τους οι επισκέπτες του #JobDay Τουρισμού, καθώς συναντήθηκαν με εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων και κατέθεσαν το βιογραφικό τους σημείωμα.
Το #JobDay Τουρισμού, που διοργάνωσε για πρώτη χρονιά το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», έλαβε χώρα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο Σεράφειο, ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, με τη συνδιοργάνωση του EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS.
Ο βασικός σκοπός της ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, ήταν η ενίσχυση της απασχολησιμότητας μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού.

Το #Jobday Τουρισμού δημιούργησε το κατάλληλο περιβάλλον προκειμένου οι επισκέπτες να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το ξεκίνημά τους στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες, που απόλαυσαν αυτό το «ταξίδι στην εργασία» και αναχώρησαν με αναπτερωμένες ελπίδες. Σε μία μόνο ημέρα οι παριστάμενοι κατάφεραν:

* Να συναντηθούν και να γνωριστούν με τους εκπροσώπους 36 επιχειρήσεων από τον κλάδο του τουρισμού.
* Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις με τις εταιρίες που αναζητούσαν προσωπικό.
* Να βελτιώσουν το LinkedIn προφίλ τους με τη βοήθεια των εξειδικευμένων στελεχών της Career in Progress.
* Να πραγματοποιήσουν προσωπικό coaching με σκοπό την επαγγελματική τους ενδυνάμωση, εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, με τους coaches του ICF Greece Chapter.

Το Skywalker.gr συμβάλλει στην προσπάθεια ενίσχυσης του οικοσυστήματος της εργασίας στην Ελλάδα διοργανώνοντας δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες, όπως τα #JobFestivals και τα #JobDays, με δωρεάν πρόσβαση και συμμετοχή για όλους.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Tο 2018 περισσότερες από 8.500 εταιρίες δημοσίευσαν στο Skywalker.gr περισσότερες από 82.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 8.000.000.

Η διοργάνωση του #JobDay Τουρισμού πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:
Υπό την αιγίδα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Υποστηρικτής: DILMAH
Υποστήριξη παράλληλων δράσεων: ICF GREECE CHAPTER, CAREER IN PROGRESS
Χορηγοί επικοινωνίας: SIGMA MEDIA GROUP, ACTION IN GREECE,ΕΠΙΧΕΙΡΩ, POPAGANDA, BUSINESS NEWS, HOTEL TECH NEWS, STARTUP.GR, GET BUSY, INFOSPOUDES.GR, SCHOOLS.GR, BUSINESS WOMAN, ECOZEN.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, STENTORAS.GR

To Action In Greece συνεχίζει να στηρίζει δυναμικά όλες τις προσπάθειες που αφορούν τον Τουρισμό.
Ο Τουρισμός αναμφισβήτητα αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο εργασιακής προσφοράς στη χώρα μας.
Το Action In Greece,κινητοποιείται δυναμικά προβάλλοντας τις δυό μεγάλες πρώτες του παραγωγές < THE  SANTORINI PROJECT και THE  HALKIDIKI PROJECT >.
Ευχαριστούμε θερμά τους Greek Blue Sponsors του Action In Greece για την πολύτιμη στήριξη τους,καθώς και τους φορείς με τις παροχές αιγίδων και τους χορηγούς επικοινωνίας του project.
Το project ετοιμάζεται δυναμικά και άμεσα για την ανάδειξη της πανέμορφης  Σύρου με γυρίσματα που ξεκινούν σε λίγες ημέρες ...Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο τουρισμός… «Επί το Έργον»! Το ACTION IN GREECE πάντα αρωγός σε τόσο σημαντικές κινητοποιήσεις υπέρ της εργασίας στον τουρισμό .... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION