Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Θρίαμβος στα βραβεία ‘’Προσωπικότητες’’ 2019 !

                Κατάμεστη η αίθουσα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιά, με πάνω  από 800 άτομα που ήταν εκει για να χειροκροτήσουν τα 11 άτομα που βραβευτήκαν σε διαφόρους τομείς. Το πρόγραμμα παρουσίασαν, ο Καθηγητής  οικονομολόγος Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης και η σχεδιάστρια μόδας Αθήνα Τρανούλη,που έκλεψε την παράσταση στο νέο της ρόλο,αυτόν της παρουσιάστριας-κάνοντας την οικογένεια της να χαίρεται για την Αθήνα! 

Ακούραστος ο Πρόεδρος Δημήτρης Μουζακίτης μετά τον χαιρετισμό του-έτρεχε δεξιά και αριστερά για να καλύπτει τυχόν λάθος και να αντικαταθιστά όσους είχαν καθυστερήσει να εμφανιστούν. Η τελετή ξεκίνησε με ένα βίντεο από την Κέρκυρα και ακολούθησαν  η τελετή έναρξης με την χορωδία της  Κερκυραϊκής εστίας Αθηνών      ‘’ Ιόνιες φωνές’’ και αμέσως  μετά εμφανίστηκε ο τραγουδιστής  και ηθοποιός Χρήστος Κάλοου. 

Βραβευτήκαν με το κρυφό μεγάλο βραβείο οι εξής: Αλέξανδρος Παρίσης, Δήμαρχος Κεφαλονιάς και η νέα σκηνοθέτης και ηθοποιός Βάσια Αργέντη για το έργο «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ»Τιμήθηκαν επίσης ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Δρ. Εύθυμης Λέκκας, Η Κιβωτός του Κόσμου,ο Γιώργος Μαραγκός Δήμαρχος Σύρου, ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Οικονόμου, ο Βασίλης Σαλέας, ο ιδιωτικός ερευνητηςΓεωργίος Τσούκαλης, ο Βασίλης Σιώκος και ο Μιχάλης Κόκκινος. 

Παραβρέθηκαν ο Μίμης Πλέσσας με την σύζυγο του Λουκίλα, ο Βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος, ο Σπύρος Σπυρίδων, η Νίκη Παπαθεοχάρη, οι δήμαρχοι Αμαρούσιου Γιώργος Πατουλης, Κεφαλονιάς Δημήτρης Μούρτζης, Νικαίας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, Κεφαλονιας Αλεξανδρος Παρισης, οι δήμαρχοι Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος, Γιώργος Καλούδης,ο πρόεδρος  Δ.Σ .Κέρκυρας, Μεθάνων Παναγιώτης Λαμπρού,ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κροκίδης, η πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο Αντώνης Αντωνιάδης, οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη, Βίβιαν Ιωάννου, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Γιάννης Χαντέλης, Μανώλης Ιωνάς, Πωλίνα Γκιωνάκη,  Τέτα Καμπουρέλη με τον επιχειρηματία Βασίλη Γκουρούσης, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Γεωργία Σακαβάρα, Βάσια Παναγοπουλου, η τραγουδίστρια και σύνθετης Νένα Βενετσάνου, Μανώλης Γεροπετρίτης,  πρόεδροι πολιτιστικών και επαγγελματικών φορέων, Δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και υποψήφιοι, ο σχεδιαστής Μόδας Θοδωρής Τρανούλης, ο Πέτρος Βιόλακης  και ο Τάσος Τρανούλης, και πολλοί άλλοι άνθρωποι τον γραμμάτων και τον τεχνών. 

Τραγούδησαν η Λένα Αλκαίου, Γιάννης Πετρόπουλος,Ανδρέας ΚαρανίκαςΜαρία Παπαγεωργίου, Μαυρίκιος Μαυρίκιου, Νότης Ψαραδέλης, Ιωάννα Βλάχου. Τέλος στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ. 

Την μουσική επιμέλεια είχε ο μαέστρος Νίκος Κούρος. 

               Μετά την εκδήλωση διασκέδασαν σε γνωστό κέντρο του Πειραιά.     

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office            


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θρίαμβος στα βραβεία ‘’Προσωπικότητες’’ 2019 ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION