Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Με νέα πλέον σύνθεση, το ανδρικό ντουέτο των Stereo Soul επιστρέφει στο αγαπημένο του στέκι....

Stereo Soul – “The New Era”
Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019
στο El Convento Del Arte
Με νέα πλέον σύνθεση, το ανδρικό ντουέτο των Stereo Soul επιστρέφει στο αγαπημένο του στέκι, ξεκινώντας το νέο κεφάλαιο στην πορεία του με την πρώτη του live εμφάνιση για το 2019, μία βραδιά που σκοπό έχει να σας ξεσηκώσει αλλά και συγκινήσει σε ίσες δόσεις με θρυλικές επιλογές του ελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτορίου σε ευφάνταστους συνδυασμούς, υπό τη συνοδεία πλήρους μπάντας μουσικών! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη και η ανυπομονησία μας μεγάλη! Σας περιμένουμε όλους/ες!

O Παναγιώτης Πάλλης συστήνεται:
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Παναγιώτης είναι τελειόφοιτος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μιλά 3 γλώσσες. Ανακάλυψε σε μικρή ηλικία το φωνητικό του ταλέντο, το οποίο και ανέπτυξε αυτοδίδακτα, και παρακινούμενος από τον επαγγελματία drummer πατέρα του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Τα ακούσματά του είναι pop με soul, R&B, dance, swing, disco και funk επιρροές, musicals, καθώς και pop/έντεχνη ελληνική μουσική.
Ο Αλέξης Δερμιτζάκης συστήνεται:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε χημικός πετρελαίων και αερίων στο ΤΕΙ Καβάλας, ενώ σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε να τραγουδά. Στα 15 ξεκίνησε μαθήματα μονωδίας και όπερας στο Εθνικό Ωδείο ενώ αργότερα παρακολούθησε μαθήματα technical vocal placement στο Fame Studio υπό την καθοδήγηση της Julie Massino, καθώς και τρίμηνες σεμιναριακές σπουδές τραγουδιού στο London School of Musical Theatre το
καλοκαίρι του 2005. Επί 17 χρόνια έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες μουσικές σκηνές στην Αθήνα και την επαρχία, συχνά κάνοντας support σε γνωστούς καλλιτέχνες, ενώ παράλληλα εργάζεται παράλληλα ως ηχολήπτης και διοργανωτής events & karaoke shows. Τα ακούσματά του είναι ευρύτατα, από έντεχνο λαϊκό μέχρι musical.
Οι Stereo Soul συστήνονται:
Οι Stereo Soul είναι ένα pop / soul / R&B / disco / funk / dance / musical / swing / jazz / έντεχνο ανδρικό vocal duet, αποτελούμενο αρχικά από τους Παναγιώτη Πάλλη & Bradley White-Dale (Απρίλιος 2016 - Δεκέμβριος 2018), ενώ από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι σήμερα τη θέση του δεύτερου κατέλαβε ο Αλέξης Δερμιτζάκης. Δημιουργήθηκαν στο The X Factor Greece 2016 κατόπιν πρότασης του Θοδωρή Μαραντίνη, ως coach της ομάδας των groups. Κέρδισαν τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού και βρέθηκαν στο μεγάλο τελικό όπου και κατέκτησαν την τρίτη θέση, υπογράφοντας αμέσως μετά δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Feelgood Records (πρώην Sony Music Greece). Τον Ιούλιο εμφανίστηκαν ως live act στα Super Music Awards 2016 by Lidl στη Λευκωσία και το λοιπό καλοκαίρι πραγματοποίησαν συναυλίες σε Αθήνα & επαρχία. Το Σεπτέμβριο είχαν την τιμή να επιλεγούν ως το opening act στη συναυλία της Lara Fabian στο ΟΑΚΑ, ενώ την περίοδο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου πλαισίωσαν τους Onirama και τον Χρήστο Κυριαζή στις νυχτερινές εμφανίσεις τους στο Anodos Live Stage. Το Μάϊο του 2017 τραγούδησαν στη φιλανθρωπική συναυλία «Λες και ήταν χθες» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα στο Κολλέγιο Αθηνών, μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Γιάννης Μπέζος, η Πέννυ Μπαλτατζή και η Ζωή Παπαδοπούλου, ενώ τον Ιούνιο εμφανίστηκαν ως live act στη μεγάλη συναυλία του Athens Pride Festival 2017 στην πλατεία Συντάγματος, δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελένη Φουρέιρα. Τον Οκτώβριο έληξε η συνεργασία τους με τη Feelgood Records και το Δεκέμβριο πλαισίωσαν την Ευρυδίκη στις εορταστικές της εμφανίσεις στο Hotel Ερμού, με special guests όπως η Καίτη Γαρμπή, η Σοφία Βόσσου και η Demy. Από το Μάρτιο του 2018 μέχρι το τέλος του έτους, πραγματοποίησαν επιτυχημένες δικές τους live εμφανίσεις σε γνωστούς χώρους όπως το El Convento del Arte, το Θέατρο Χυτήριο και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο UpStage. Παράλληλα με όλα αυτά πλαισίωσαν μουσικά ιδιωτικές εκδηλώσεις, γάμους & αρκετά corporate events για μεγάλα brands όπως Swarovski, STR8 και Shell. Επιπλέον, διατήρησαν αισθητή την τηλεοπτική τους παρουσία με μουσικές εμφανίσεις και συνεντεύξεις σε δημοφιλείς εκπομπές, όπως το «Στην υγειά μας βρε παιδιά» με το Σπύρο Παπαδόπουλο (3 φορές) και το «Φτιάξε καφέ να στα πω» με την Κατερίνα Καινούργιοy (2 φορές). Τέλος, υπέβαλαν υποψηφιότητα στην Ε.Ρ.Τ. για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision δύο φορές, το 2017 υπό την αιγίδα της Feelgood Records και το 2018 σε συνεργασία με τον συνθέτη - παραγωγό - DJ KonCept υπό την αιγίδα της Heaven Music. Από τις αρχές του 2019, οι Stereo Soul συνεχίζουν την πορεία τους με τη νέα τους σύνθεση και με ανανεωμένο ρεπερτόριο, ξεκινώντας νέο κύκλο δικών τους live εμφανίσεων καθώς και εμφανίσεων σε ιδιωτικές εκδηλώσεις και corporate events.

Συντελεστές:
Ερμηνεία : Παναγιώτης Πάλλης – Αλέξης Δερμιτζάκης
Πλήκτρα: Μάριος Καραμπότης
Κιθάρα: Κώστας Σαμπάνης
Μπάσο: Λευτέρης Παπαδάκης
Ντραμς: Μάνος Παραδεισας
Special quest: Julie Massino
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης
Πού:
El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
Παράσταση: STEREO SOUL “The New Era”

Παραστάσεις: Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό
Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com
Είσοδος: 10 euro

Ευχαριστούμε την κυρία Αλίκη Δανάλη για την επικοινωνία και την προβολή της παράστασης

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς Επικοινωνίας του EL CONVENTO DEL ARTE

Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με νέα πλέον σύνθεση, το ανδρικό ντουέτο των Stereo Soul επιστρέφει στο αγαπημένο του στέκι.... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION