Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

#JobDay Τουρισμού: Επισκεφθείτε την ημέρα εργασίας στον τουρισμό,υπό την διοργάνωση του skywalker.gr κι απολαύστε Σαντορίνη και Δήμο Σιθωνίας Χαλκιδικής μέσα απ΄την προβολή των δυό αυτών μαγευτικών τόπων απ΄τις κινηματογραφικές ταινίες-ντοκυμαντέρ της δράσης "Action In Greece" !

#JobDay Τουρισμού

«Η ώρα αναχώρησης έχει φτάσει»

27 Φεβρουαρίου 2019, Σεράφειο

Μια ημερίδα με παρουσία επιχειρήσεων από τον κλάδο του τουρισμού, με συνεντεύξεις, με προσωπικό coaching και LinkedIn tips διοργανώνει για πρώτη χρονιά φέτος το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον».
Το #JobDay Τουρισμού θα διεξαχθεί στο Σεράφειο, ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, στις 27 Φεβρουαρίου 2019 από τις 10:00 έως τις 18:00 με τη συνδιοργάνωση του EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Βασικός σκοπός του #Jobday Τουρισμού, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων.

Το #Jobday Τουρισμού δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν οι επισκέπτες να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το ξεκίνημά τους στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Οι δράσεις που απαρτίζουν αυτή την επίκαιρη ημερίδα είναι:

* Φυσική συνάντηση και γνωριμία με κορυφαίες εταιρίες από τον κλάδο του τουρισμού
* Συνεντεύξεις εργασίας
* Βελτιστοποίηση του LinkedΙn προφίλ των υποψηφίων από εξειδικευμένους συμβούλους
* Προσωπικό coaching με επαγγελματίες του είδους

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #JobDay Τουρισμού μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο www.jobdays.gr και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.
Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 7.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.
Η διοργάνωση του #JobDay Τουρισμού πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:
Υποστήριξη παράλληλων δράσεων: ICF GREECE CHAPTER, CAREER IN PROGRESS

Χορηγοί επικοινωνίας: ACTION IN GREECE,SIGMA MEDIA GROUP, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, POPAGANDA, BUSINESS NEWS, , HOTEL TECH NEWS, STARTUP.GR, GET BUSY, INFOSPOUDES.GR, SCHOOLS.GR, BUSINESS WOMAN, ECOZEN.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, 
Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 208, mkatsaprini@skywalker.gr

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: #JobDay Τουρισμού: Επισκεφθείτε την ημέρα εργασίας στον τουρισμό,υπό την διοργάνωση του skywalker.gr κι απολαύστε Σαντορίνη και Δήμο Σιθωνίας Χαλκιδικής μέσα απ΄την προβολή των δυό αυτών μαγευτικών τόπων απ΄τις κινηματογραφικές ταινίες-ντοκυμαντέρ της δράσης "Action In Greece" ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION