Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ACTION IN GREECE : Η Σαντορίνη κι ο Δήμος Σιθωνίας Χαλκιδικής ταξίδεψαν στη Φρανκφρούρτη από 21 έως 29 Ιανουαρίου,με τη μεγάλη στήριξη της Ελληνικής χειροποίητης πλαστελίνης Record !

            

Ευχαριστούμε θερμά την πλαστελίνη Record για το ταξίδι της Σαντορίνης και του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής σε 10 σχολεία "Grundschule"της Φρανκφούρτης από 21 έως 25 Ιανουαρίου 2019 και την προβολή του Action In Greece στην Παγκόσμια χαρτοσχολική έκθεση από 26 έως 29 Ιανουαρίου 2019.


Ευχαριστούμε θερμά για την  πολύτιμη βοήθεια της,την ομάδα  ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ και ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά τους κύριους Κωνσταντίνο Αργυρίου και Σωκράτη Παπαδόπουλο για όλες τις μετακινήσεις της ομάδας μας στα σχολεία και την πρότυπη διατροφή της ομάδας μας-που προσεφέραν με τόση φροντίδα και αγάπη.

 Είναι πολύ σημαντική η στήριξη του απόδημου Ελληνισμού στη μεγάλη Εθνική προσπάθεια της Sigma Media Group,το "Action In Greece"! 
Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που μεγάλες εξαγωγικές μονάδες της χώρας μας όπως η πλαστελίνη Record στηρίζουν την προσπάθεια μας για προβολή του "Action In Greece" στο εξωτερικό!

Ευχαριστούμε από καρδιάς  τους θερμούς υποστηρικτές του project,που η βοήθεια τους είναι πολύτιμη κι η συμβολή τους καθοριστική για την Εθνική μας προσπάθεια.
Και συνεχίζουμε δυναμικά .... 
για να φτάσει σε όλες τις χώρες της Γης,
το ηχηρό μήνυμα 
της δράσης ACTION IN GREECE.
με την κινηματογράφιση και παράλληλες εκδηλώσεις!

                   Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office










  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ACTION IN GREECE : Η Σαντορίνη κι ο Δήμος Σιθωνίας Χαλκιδικής ταξίδεψαν στη Φρανκφρούρτη από 21 έως 29 Ιανουαρίου,με τη μεγάλη στήριξη της Ελληνικής χειροποίητης πλαστελίνης Record ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION