Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

«Symposio @ Ark 2» ...

«Symposio @ Ark 2»

Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα
ξεκινάει κάνοντας Grand Opening με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Lionel Rodriguez, από το εστιατόριο «Les Trois Couronnes».

24 Ιανουαρίου στις 20.30 στο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα
Το εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα, αλλά και μία πρόταση με αίγλη Michelin.

Το «Symposio @ Ark 2» κάνει Grand Opening στις 24 Ιανουαρίου στις 20.30 με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Lionel Rodriguez, από το εστιατόριο του πεντάστερου ξενοδοχείου «Les Trois Couronnes» στο Βεβέ της Ελβετίας.
Ο Lionel Rodriguez, μαζί με τον βραβευμένο σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και τον Φίλιππο Δημόπουλο, θα παρουσιάσει πιάτα που θα υπογραμμίσουν την αγάπη του για τις γεύσεις της νότιας Ευρώπης, αλλά και την αφοσίωσή του στην υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης.
Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από το «Les Trois Couronnes», γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, με την παρέα γευσιγνώστη/δημοσιογράφου από το αθηνόραμα.


Το μενού που θα απολαύσουμε
Amuse Bouche
Πρώτο Πιάτο Καραμέλα με ψίχα από φρέσκα στρείδια με δροσουλίτες και ξύδι από κράνα
Δεύτερο Πιάτο Λευκή ταραμοσαλάτα με αλιβάρβαρα και μαριναρισμένη παλαμίδα
Τρίτο Πιάτο Τορτελίνι με καυκαλήθρα και κονφί μοσχάρι γάλακτος σε ζωμό μανιταριών, άρωμα δενδρολίβανου και ελβετικό τυρί «Etivaz»
Τέταρτο Πιάτο Κοτόπουλο χωριάτικο με λεμόνι κονφί, αγκινάρα γεμιστή, ασκολύμπρους αυγολέμονο και λαγόχορτο
Επιδόρπιο Tiramiswiss με σοκολάτα, διπλή κρέμα των Άλπεων, με μαρέγκες και φρούτα του πάθους
65 € / άτομο

Διοργάνωση: ark, αθηνόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας ark: 210 8948882
Τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα: 210 7450100 

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Symposio @ Ark 2» ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION