Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιο τραγούδι για την Μολδαβία με ‘’ελληνικό’’ ηχόχρωμα και την υπογραφή του κορυφαίου Βαγγέλη Δουκουτσέλη!

             
                                                         EUROVISION 2019
            Υποψήφιο τραγούδι για την Μολδαβία 
      με ‘’ελληνικό’’ ηχόχρωμα και την                    
υπογραφή του κορυφαίου Βαγγέλη Δουκουτσέλη!

Κι ενώ η Ελλάδα προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει ποιός θα είναι ο επόμενος τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, δύο Έλληνες διεκδικούν την πρωτιά με τα χρώματα της Μολδαβίας. 
Ο Σάκης Γραββάνης και ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού ‘’Mi Amor’’ που ερμηνεύει η Μολδαβικής καταγωγής τραγουδίστρια Pelageya Stefoglo. Το τραγούδι κυκλοφορεί ήδη στο youtube και πραγματικά έχει λάβει θετικές κριτικές. 
Ο ένας εκ των δημιουργών του τραγουδιού μας είπε: ‘’Με τον Σάκη συνεργαζόμαστε αρκετό καιρό. Αλλά φέτος είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζουμε να στείλουμε τραγούδι σε εθνικό τελικό κάποιας χώρας. Το πρώτο μας τραγούδι ήταν το ‘’Φιλί μου κλέψε’’ που γράψαμε για την eurostar Μπέσσυ Αργυράκη. Και η αγάπη μας για το διαγωνισμό της Eurovision μας οδήγησε στο να γράψουμε όχι ένα, αλλά δύο τραγούδια. 
Η Pelageya Stefoglo ήταν η πρώτη που άκουσε το τραγούδι, το ‘’Μi amor’’ κι αμέσως δέχτηκε να το ερμηνεύσει. Είναι ένα ξεσηκωτικό, χορευτικό, ρυθμικό, δυνατό  τραγούδι για κλάμπ,για να ξεσηκώσει τη νεολαία αλλά και να ενθουσιάσει τις μεγαλύτερες  ηλικίες. Τη μουσική έγραψε ο Σάκης και εγώ τους στίχους, άκρως ερωτικοί και σέξυ!’’.
Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


                 Επιμέλεια  Ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υποψήφιο τραγούδι για την Μολδαβία με ‘’ελληνικό’’ ηχόχρωμα και την υπογραφή του κορυφαίου Βαγγέλη Δουκουτσέλη! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION