Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Thessaloniki #JobFestival 2019 ... Στηρίζοντας τη Θεσσαλονίκη,τον μεγάλο προορισμό του Action In Greece που ήδη μελετάμε δυναμικά κι έρχεται με shootings μετά τη Σύρο !

Thessaloniki #JobFestival 2019
22 και 23 Φεβρουαρίου, Ξενοδοχείο Capsis

H Θεσσαλονίκη γίνεται για δύο ημέρες το επίκεντρο για την εργασία. 
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη δράση του, το Thessaloniki #JobFestival 2019 του Skywalker.gr δίνει το ετήσιο ραντεβού του στο ξενοδοχείο Capsis, Μοναστηρίου 18, την Παρασκευή και το Σάββατο 22 και 23 Φεβρουαρίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Βασικός σκοπός του Thessaloniki #JobFestival 2019, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων.

Για τέταρτη χρονιά το Thessaloniki #JobFestival 2019 δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν όλοι οι επισκέπτες να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το ξεκίνημά τους στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Οι δράσεις που απαρτίζουν το ανανεωμένο και πάντα επίκαιρο φεστιβάλ είναι:

* Φυσική συνάντηση και γνωριμία με κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους
* Συνεντεύξεις εργασίας
* Workshop για την ενημέρωση και τον συντονισμό των υποψηφίων με τη σύγχρονη αγορά εργασίας
* Βελτιστοποίηση των βιογραφικών των υποψηφίων από εξειδικευμένους συμβούλους
* Επαγγελματική φωτογράφιση για το βιογραφικό και το LinkedIn προφίλ
* Προσωπικό coaching με επαγγελματίες του είδους

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια του φεστιβάλ οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις εταιρίες που τους ενδιαφέρουν είτε μέσα από μια συνέντευξη εργασίας –δίνεται προτεραιότητα σε όσους έχουν στείλει το βιογραφικό τους μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου και έχουν προγραμματισμένο ραντεβού– είτε μέσα από μια σύντομη συνομιλία και κατάθεση του βιογραφικού τους στους εταιρικούς εκπροσώπους.

Άλλος σημαντικός λόγος επίσκεψης του φεστιβάλ είναι η πληθώρα workshop με διαδραστικό χαρακτήρα, τα οποία απευθύνονται σε αναζητούντες και ήδη έχοντες εργασία. Οι θεματικές ενότητές τους είναι η ενίσχυση στην αναζήτηση εργασίας και η ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων. Για τα εργαστήρια χρειάζεται προεγγραφή στη σελίδα του φεστιβάλ, ενώ δίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Επίσης οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε παράλληλες υποστηρικτικές δράσεις, όπως το Check your CV, διόρθωση βασικών σημείων του βιογραφικού σημειώματος, το Photo Pro, λήψη φωτογραφιών για επαγγελματική χρήση, και το Coaching, συνεδρία με πιστοποιημένο coach με σκοπό την επαγγελματική ενδυνάμωση, μέσα από τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν καίρια το επαγγελματικό προφίλ τους.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το www.jobfestival.gr, να δουν τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και να στείλουν έγκαιρα το βιογραφικό τους σε αυτές που τους ενδιαφέρουν.

Το skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Η διοργάνωση του Thessaloniki #JobFestival 2019 πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Μεγάλος χορηγός: INGLOBE

Χορηγοί: OCEAN BASKET, NORIS

Υποστηρικτές: LEROY MERLIN, ALUMIL, ACROTEL HOTELS & RESORTS, CLUB MED, LIMANAKI BEACH HOTEL, THEODYNAMIS LTD

Υποστηρικτές παράλληλων δράσεων: LEAD COMPASS, ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο, ICF GREECE CHAPTER

Drink partner: ΔΙΩΝΗ RAINBOW WATERS

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΠΙΧΕΙΡΩ, THESTIVAL.GR, THESS NEWS, VORIA.GR, ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, THESOUT.GR, ORA THESS.GR, TYPOSTHESS.GR, THESSALONIKI PRESS, POPAGANDA, THAT’S LIFE, REJECTED.GR, GET BUSY, SIGMA MEDIA
GROUP, INFOSPOUDES.GR, PAIDEIA-ERGASIA.GR, SCHOOLS.GR, BUSINESS WOMAN, ECOZEN.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 208, mkatsaprini@skywalker.gr

Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Thessaloniki #JobFestival 2019 ... Στηρίζοντας τη Θεσσαλονίκη,τον μεγάλο προορισμό του Action In Greece που ήδη μελετάμε δυναμικά κι έρχεται με shootings μετά τη Σύρο ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION