Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η Sigma Media Group συγχαίρει το Cyclades Culture ...

             
Βest City Awards 2018

Νιώθουμε υπερήφανοι που οι προσπάθειές μας να αναδείξουμε τον Πολιτισμό στο Νότιο Αιγαίο και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο έπιασαν τόπο. Η διάκριση του «Cyclades Culture» με Silver βραβείο στα Best City Awards 2018 στην κατηγορία Α.6 Πολιτισμός & Τουρισμός / Α.6.1. Σχεδιασμός και δημιουργία συστήματος διαχείρισης πολιτιστικών υποδομών αποτελεί μία διάκριση για ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο αλλά και ένα προσωπικό στοίχημα γιατί κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Πολιτισμού Κυκλάδων καταφέραμε να εμπνεύσουμε, να ενώσουμε και να δημιουργήσουμε αξιοποιώντας το μοναδικό πολιτιστικό απόθεμα των νησιών μας. Εύχομαι σε όποιους αναλάβουν αυτό το δύσκολο μα συνάμα μοναδικό και συναρπαστικό τομέα να έχουν τη θέληση, την αποφασιστικότητα και την τύχη να τον διατηρήσουν στα ίδια ή και σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα.
Χρηστιάννα Πάπιτση
Ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
Περιφερειακή Ενότητα Σύρου
============================================
Η Sigma Media Group συγχαίρει το Cyclades Culture για την τιμητική του διάκριση κι ως χορηγοί επικοινωνίας είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε τόσο σοβαρές δραστηριότητες για τον πολιτισμό.
Προσωπικά στην κυρία Χρηστιάννα Πάπιτση ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο δημιουργική και να ξεχωρίζει μέσα απ΄την λαμπερή της δράση και προσωπικότητα.

Η  Πρόεδρος της Sigma Media Group
Σοφία Στάμου

Ευχαριστούμε θερμά τους Greek Blue Sponsors του Action In Greece για την πολύτιμη στήριξη τους,καθώς και τους φορείς με τις παροχές αιγίδων και τους χορηγούς επικοινωνίας του project.


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Sigma Media Group συγχαίρει το Cyclades Culture ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION