Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Αναστάτωση γεμάτη νοήματα,γεμάτη σκέψεις,γεμάτη ζωή-ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ .... Αυτή είναι η παράσταση ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΟΔΟ,που πρέπει όλοι σας να ... μυρίσετε στο θέατρο Olvio!

Το τελευταίο Ρόδο είναι μια παράσταση βγαλμένη απ' τη σκληρή πραγματικότητα.
Αυτή την πραγματικότητα που δυστυχώς αντιμετωπιζει η σύγχρονη γυναίκα σήμερα ... μια πραγματικότητα πιο δύσκολη από ποτέ!
Πρόκειται για μια παράσταση που ο καθένας θα μπορούσε να αφουγκραστεί,ανασκύπτοντας στα χιλιάδες θέματα που βγάζει μπροστά με λέξεις κλειδιά,που σε κρατάνε σε διαρκή σκέψη και άμεση επαφή με την εξέλιξη της διάδρασης.

Μια παράσταση που πραγματικά καθηλώνει τον θεατή!

Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει μέσα σε αυτήν την παράσταση τον εαυτό της, ότι αισθάνεται και ότι έχει ζήσει ως τώρα μέσα απ΄την ίδια ή τον περίγυρο της!
Η γυναίκα ταυτίζεται και ο άντρας παρακολουθεί και μαγεύεται!
Οι ερμηνείες των καλλιτεχνών εξαιρετικές. Νέα δροσερά, υπέρ ταλαντούχα παιδιά που πλαισιώνουν αυτήν την μοναδική παράσταση,που σε κάνει να ξεχνιέσαι και να μεταφέρεσαι στη δική τους πραγματικότητα.
Μια παράσταση που εκτός από υπέροχες θεατρικές ερμηνείες αποτελείται από σύγχρονες, έξυπνες και σωστά δομημένες χορογραφίες!
Μια ακόμα μεγάλη έκπληξη της βραδιάς είναι η τραγουδίστρια που ερμηνεύει ξένα κομμάτια και μαγνητίζει τον κόσμο με την απίστευτη φωνή της.
Απόψε η Sigma Media Group παρακολούθησε μια εκπληκτική παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς γιατί ο καθένας αναζητάει το Ρόδο του!
Κι εκεί ίσως βρείτε το πρώτο ή το τελευταίο σας!
Γιατί ένα Ρόδο είναι πάντα σημαντικό!
Απολαύστε την παράσταση!
Σπεύσατε!

SIGMA INFO

Χορογραφία: Σμαρώ Κεπαπτσόγλου Κείμενα - Επιμέλεια - Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Χασιαπέτης
Μουσική Επιμέλεια: Λουκία Γκαρδιακού Φωτογραφία – Βίντεο: Αντώνης Τασσόπουλος
Ενδυματολόγος: Νεκταρία Συρίγου
Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις: Άντζυ Νομικού ( A priori) Υπεύθυνη Marketing: Μάρι Μπενοπούλου Χορευτές: Άρτεμις Δανούση, Νικόλ Καφετζοπούλου, Αυγουστίνος Φιτιλής, Ραφαέλα Κότσελα, Δώρα Μπηλιώνη, Παπανικολάου Νίκη, Βασιλική Καραντώνη Ηθοποιός: Ελένη Γκιούρα (Αφήγηση) Μουσικοί: Λουκία Γκαρδιακού (Πιάνο - Ακορντεόν), Κωνσταντίνος Χριστοδούλου (Πιάνο), Bianca Scabellone (Τσέλο), Κλειώ Δερτιλή (Κρουστά), Μελίνα Ντελίκου (Βιολί), Μαντώ Κάτσικα (Φωνητικά)

Διάρκεια παράστασης 52 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Προπώληση : www.viva.gr/tickets/theater/theatro-olvio/to-teleutaio-rodo
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος : 12 €
Για άνεργους, Α.Μ.Ε.Α., φοιτητές, γκρουπ : 9 €

Θέατρο OLVIO|Φαλαισίoυ 7| Βοτανικός| 210 341 4118

Πρεμιέρα : Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 19:00

Υπογράφει η Στεφανία-Μαρία Βαλσαμάκη,εκ του Sigma Press  Office

Δημοσιογραφική επιμέλεια-έρευνα και κριτική αποκλειστικά  για τη Sigma Media Group
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αναστάτωση γεμάτη νοήματα,γεμάτη σκέψεις,γεμάτη ζωή-ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ .... Αυτή είναι η παράσταση ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΟΔΟ,που πρέπει όλοι σας να ... μυρίσετε στο θέατρο Olvio! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION