Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

To σημερινό Action έχει την τιμή να φιλοξενεί μια μεγάλη προσωπικότητα....Ο ΕλληνοΙταλός συγγραφέας Costantino Salis...

              
                             Μετά την παρουσίαση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο Ελληνοϊταλός  συγγραφέας Costantino Salis, βραβευμένος από την Ιταλική Βουλή, παρουσίασε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, το νέο του μυθιστόρημα,«Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα».


Ήταν μια πρωτότυπη λογοτεχνική και καλλιτεχνική βραδιά στην οποία παρευρέθηκαν πολλές γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και της Τέχνης, ανάμεσά τους και η βουλευτής του Σύριζα, Εύη Καρακώστα.
Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου. Για το βιβλίο μίλησαν: * η κυρία Ειρήνη Στ. Νταϊφά - Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πειραιά
* ο Στέφανος Μίλεσης - Πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς και
* ο Μιχάλης Τσεκούρας - διευθυντής της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά * ο Γιώργος Λιάνης - δημοσιογράφος * η Λουιζιάνα Φεράντε - Πρόεδρος της Επιτροπής Ιταλών του Εξωτερικού, * ο Costantino Salis - συγγραφέας του βιβλίου.
Ο συγγραφέας Costantino Salis ερμήνευσε σε μουσική και στίχους δικούς του, το τραγούδι «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του.
Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη. Τραγούδησαν: η Μάριαν Γεωργίου, ο Θάνος Ολύμπιος, ο Άγγελος Καλαβρυτινός και έπαιξε πιάνο ο μαέστρος Ηλίας Αργυρόπουλος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς και της COMITES GRECIA (Επιτροπή Ιταλών Εξωτερικού στην Ελλάδα).
Την εκδήλωση κάλυψε συνεργείο της Ιταλικής τηλεόρασης κι ο Όμιλος της Sigma Media Group,για αφιερωματική προβολή μέσα απ΄την εκπομπή Action.
Το μυθιστόρημα «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη


Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: To σημερινό Action έχει την τιμή να φιλοξενεί μια μεγάλη προσωπικότητα....Ο ΕλληνοΙταλός συγγραφέας Costantino Salis... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION