Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

O μάγος ΣΑΝΚΑΡΑ στο Γυάλινο μουσικό θέατρο ...

Ένα μοναδικό show «ψευδαισθήσεων» επί σκηνής
στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Πρεμιέρα: Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Είσαι έτοιμος να κολυμπήσεις στα άδυτα νερά της μαγείας; Έχεις το θάρρος να βυθιστείς στον απύθμενο βυθό της φαντασίας;

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ο κορυφαίος illusionist Σανκάρα και η ομάδα του σε προσκαλούν σε ένα μοναδικό illusion show για μικρούς και μεγάλους...το ''Magic Inside''.
Ο Σανκάρα, ο άνθρωπος που δεν φοβάται να «παίξει» με τη φωτιά, που καταλήγει αλώβητος από σπαθιά κι από μαχαίρια, από ακρωτηριάσεις, πτώσεις, ρισκάρει έχοντας το πλεονέκτημα του «θάρρους» και της πίστης πως σε έναν μαγικό κόσμο όλα μπορούν να συμβούν ενώ δεν φοβάται την απόδραση ή τη δραπέτευση από τον χωροχρόνο, μεταφέρεται αστραπιαία, εμφανίζεται κι εξαφανίζεται δίχως να σαλέψει στο ελάχιστο η κόρη του ματιού σου, δίχως να σκεφτείς, να υποψιαστείς την επόμενη κίνησή του, διότι είναι εκείνος που έχει μαντέψει ήδη τις σκέψεις σου, έχει ήδη διεισδύσει στα έγκατα του νου σου.
O αιφνιδιαστικός illusionist, με κλειστά τα μάτια και κομμένη την ανάσα, θα παρασύρει την σκέψη σου στο ενδότερο της μαγείας του, εκεί όπου δεν υπάρχουν όρια, εκεί όπου ο κίνδυνος γίνεται τόσο θελκτικός, το σώμα ανύπαρκτο κι ο νους έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση: το μεταφυσικό.
Φαντάσου να βρίσκεσαι εσύ σε αυτή τη σκηνή, να βλέπεις τη μαγεία να ξετυλίγεται μπροστά σου και τα μάτια σου να μην σε απατούν, να βλέπεις τον Σανκάρα να διακτινίζεται, να τον αποζητάς και να εμφανίζεται πίσω σου, δίπλα σου και να μοιάζει σαν να μην κουνήθηκε ποτέ από τη σκηνή
Αν πιστεύεις στη μαγεία, ο Σανκάρα και η ομάδα του σε περιμένουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για ένα ευφάνταστο magical and illusion show. Αν δεν πιστεύεις στη μαγεία, καιρός να διαψευστείς.

Info - Γυάλινο Μουσικό Θέατρο| www.gialino.gr,www.sankara.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9315600
Ημερομηνίες παραστάσεων
Έναρξη παραστάσεων: 8 Δεκεμβρίου
Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο: Κάθε Σάββατο, στις 18:30

Επιπλέον παραστάσεις κατά την περίοδο των εορτών :
Κυριακή 23 & 30 Δεκεμβρίου & Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στις 17:00

Διάρκεια παράστασης: 120’ (με διάλειμμα).
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο | Λ.Συγγρού 143 |Νέα Σμύρνη | 2109315600

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O μάγος ΣΑΝΚΑΡΑ στο Γυάλινο μουσικό θέατρο ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION