Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Οι συντελεστές της παράστασης φορούσαν την συλλογή Athenaby Tranoulis....

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων , πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο η πρώτη επίσημη παράσταση του κινήματος Take Me Home, σκοπός του οποίου είναι η επιστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Ο Οίκος Μόδας Τρανούλη, μέσα στα 30 χρόνια επιτυχιών και σοβαρής παρουσίας στο χώρο της υψηλής ραπτικής , ξεκίνησε μέσω της μόδας το κίνημα και μας παρουσίασε ένα θεατρικό δρώμενο του καθηγητού Τηλέμαχου Μουδατσάκη ,σε χορογραφία του Μιχάλη Γκουσης και στο ρόλο της θλιμμένης καρυάτιδας η Φιλίτσα Καλογεράκου. Οι συντελεστές της παράστασης φορούσαν την συλλογή Athenaby Tranoulis. Το συγκρότημα Saos, του συνθέτη Ηφαιστίωνα Βαξεβανέρη πλαισίωσε μουσικά τη βραδιά και παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Κλέλια Χαρίση. Αρωγός της βραδιάς ήταν ο εκδοτικός οίκος Who is Who.

Στο τέλος της βραδιάς ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διεθνούς διαγωνισμού ποίησης με θέμα την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, που διοργάνωσε ο όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον ΕΠΟΚ. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού ήταν ο πρόεδρος του Ζαππείου μεγάρου κύριος Γεώργιος Χρήστου.
Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι συντελεστές της παράστασης φορούσαν την συλλογή Athenaby Tranoulis.... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION