Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Σε μια νέα εποχή περνάει η διαδικτυακή τηλεόραση στην Ελλάδα - Action#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019 !          
Σε μια νέα εποχή  περνάει  η διαδικτυακή  τηλεόραση  στην Ελλάδα
             Action#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019

Η δική σας αγαπημένη διαδικτυακή εκπομπή ACTION,το πολυμαγκαζίνο που φέρνει τον πολιτισμό,τη φιλική ενημέρωση και τη συμβουλευτική τοποθέτηση στο σπίτι σας,στη δουλειά σας,στη ζωή σας,για τη φετινή σεζόν και για τους επόμενους 12 μήνες κάνει την «έκρηξη».
Μια έκρηξη που δημιουργεί μια μοναδική συνεργασία και φέρνει τους πρότυπους της διαδικτυακής Ελλάδας σε μια συνένωση,προς όφελος του κοινού,της διαδικτυακής τηλεόρασης-της ελεύθερης τηλεόρασης-που ξέρει να προσφέρει ουσιαστικά στο κοινό.

Action#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019

Μια εκπομπή που ενώνει το πνεύμα,την ουσία,την αξία και τη μοιράζει απλόχερα σε όλη την Ελλάδα,καθώς η εκπομπή ACTION θα αναμεταδίδεται απ΄τον Οκτώβριο φέτος κι ως τον Οκτώβριο του 2019 από 25 top διαδικτυακούς τόπους.

Σας συστήνουμε τους κορυφαίους του διαδικτύου σ΄ένα ταξίδι του Action σε όλη την Ελλάδα και σας περιμένουμε στο τέλειο διαδικτυακό μας ραντεβού :

~ aitoloakarnania.gr
H εφημερίδα «η Αιτωλοακαρνανία» είναι ένα free press έντυπο με μηνιαία περιοδικότητα σε όλο τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ διαθέτει και ιστοσελίδα (www.iaitoloakarnania.gr). Αμφότερα στοχεύουν στην προβολή και ανάδειξη διαφόρων τομέων του νομού, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η γαστρονομία, μέσα από μια σύγχρονη και εκλεπτυσμένη προσέγγιση που έχει γνωρίσει τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο.

Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν ριζικά την εικόνα της Αιτωλοακαρνανίας με σύγχρονα εικαστικά και ξεχωριστή θεματολογία που εγγυάται την προαγωγή των δυνατοτήτων του νομού. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους τους επισκέπτες, ειδήσεις από την Αιτωλοακαρνανία, στοιχεία της κουλτούρας της, αλλά και σπάνια ντοκουμέντα από την πολύτιμη ιστορία της.
~ almaradio.gr

~ATnews.gr
Το ATnews.gr είναι  Ειδησεογραφική ενημερωτική ιστοσελίδα του Νομού Κορινθίας.. Καθημερινή ενημέρωση με ρεπορτάζ και αποκλειστικοτητες. 

~Aylogyros.gr
Ποιος είναι ο aylogyros news
«…γιατί ότι ακούγεται, πρέπει να κουβεντιάζεται», ήταν η απόφαση που πήραμε όταν δημιουργήσαμε αυτό το «περιοδικό», έχοντας ως εικόνα στο μυαλό μας… τις αυλές των σπιτιών, τότε που μαζευόντουσαν όλοι για να πουν τα νέα της γειτονιάς.
Στη δική μας την «αυλή» λοιπόν, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί, να διαβάσει, να γελάσει, να χαλαρώσει, αλλά και να γνωρίσει νέες ενότητες, με μια άλλη φιλοσοφία, πιο ελεύθερη και πιο ζωντανή…
Εδώ, στον aylogyros news, ο αναγνώστης γίνεται φίλος με όλους, φέρνοντας κοντά ο ένας τον άλλο… με μια κουβέντα, απολαμβάνοντας το λουκούμι και τον καφέ που του προσφέρουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας, οι συνεργάτες μας, οι δωροθέτες και όλοι αυτοί, που καθημερινά μπαίνουν στην παρέα μας.
Κοπιάστε…

~ freshart.gr
Στο www.freshart24.gr μπορείτε να μάθετε όλα τα νεότερα γύρο από τον χώρο της τέχνης στην Ελλάδα. Θέατρο, μουσική, φωτογραφία, ζωγραφική, χορός, συναυλίες, παρουσιάσεις, εκθέσεις, συνεντεύξεις, φεστιβάλ, θα τα βρείτε όλα εδώ. Πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς μας και κερδίστε εισιτήρια σε παραστάσεις και συναυλίες.
Art is everywhere FRESHART is here!!!

Το 2004 ξεκίνησε μια μη κερδοσκοπική, αυτοχρηματοδοτούμενη προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας δικτυακός τόπος για την Κοζάνη που θα ενώσει όλους τους ανθρώπους που σχετίζονται με το Νομό.Το 2008  το www.giapraki.com αριθμεί  4000 μέλη, η παρέα έχει μεγαλώσει, και πλέον αποτελεί έναν απο τους μεγαλύτερους επαρχιακούς κόμβους, σημείο συνάντησης για αρκετούς ηλεκτρονικούς θαμώνες κάθε ηλικίας.
 Το 2010 το www.giapraki.com ανανεώνεται ριζικά !
 Η σελίδα παρέχει Τοπική Ειδησεογραφία,και όχι μόνο.Αποτελεί πλέον ένα portal διασκέδασης και επικοινωνίας με θέματα και ειδήσεις για την Κοζάνη, την Καστοριά, τα Γρεβενά και τη Φλώρινα αλλά και από όλη την Ελλάδα , πληροφορίες για τη Δυτική Μακεδονία, magazino και πολλά άλλα. 

~ Gothess.gr
To goTHESS οδηγός πόλης Θεσσαλονίκης καλύπτει ένα μεγάλο εύρος των πολιτιστικών γεγονότων της Θεσσαλονίκης αλλά και της καθημερινής ειδησεογραφίας της πόλης. Διαθέτει ένα πλούσιο κατάλογο επιχειρήσεων και υπηρεσίες που συνεχώς διευρύνονται με σκοπό  να προσφέρουν ένα χρήσιμο καθημερινό οδηγό για τους κατοίκους της πόλης. 

~Gpop.gr
To Gpop σας προσφέρει ενημέρωση.
Μιλάει για όλα και σας ενημερώνει για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Εκτός από τη συνεχή ενημέρωση για την τρέχουσα επικαιρότητα,ανεβαίνουν και θέμα που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα προτιμήσεων και ηλικιών.

~greekaffair.gr 
Το Ελληνικό ψηφιακό περιοδικό Greekaffair.gr. Με υλικά τον πολιτισμό, τις τέχνες την διασκέδαση, τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδος μας, το Μοναστηριακό Τουρισμό, τα ταξίδια και την επιχειρηματικότητα, δημιουργεί μια όαση ενημέρωσης και προτείνει μια ποιότητα ζωής στα μέτρα του καθένα. Παρακολουθεί την καθημερινή επικαιρότητα της Ελλάδος, αρθρογραφεί και πραγματοποιεί ενδιαφέρουσες και ποιοτικές συνεντεύξεις μέσα από το χώρο του Θεάτρου, της Μουσικής, του Βιβλίου, της Υγείας, της Μαγειρικής, της επιχειρηματικότητας και προσφέρει κατά καιρούς διαγωνισμούς για τους αναγνώστες του. Παραμένει ανεξάρτητο χωρίς κουτσομπολιά, και φλυαρία αμφιβόλου αισθητικής, ενώ σε καθημερινή βάση ενημερώνει τους αναγνώστες του με ενημερωτικά άρθρα και ειδήσεις. Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγαλώνει σ’ όλη τη χώρα, και εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη χάρη στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του αλλά και την εμπιστοσύνη και στήριξη των φίλων του, μέσα κι έξω από την Ελλάδα.

~Hellenic Media  Group
Το Hellenic Media Group είναι ένα δημοσιογραφικό δίκτυο ενημέρωσης το οποίο αποτελείτε από Εθελοντές Δημοσιογράφους και Κυβερνογράφους (CyberJournalist).
Το Δίκτυο μας ξεκίνησε από εθελοντές του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων της πολιτικής προστασίας. Σκοπός μας είναι η προώθηση της πολιτιστικής εικόνας της χώρας μας.
Στην Ελλάδα διοργανώνονται σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα τα ποια προβάλουμε και στηρίζουμε μέσω του δικτύου μας. Δραστηριότητες του HELLENIC MEDIA GROUP
- Προβολή πολιτιστικών γεγονότων.
- Συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις
- Συμμετοχές σε Εκθέσεις & Συνέδρια Συμμετέχουμε (ως χορηγοί επικοινωνίας) σε εκθέσεις & συνέδρια
- Συμμετοχές σε Διεθνή Συνέδρια Συμμετέχουμε (ως χορηγοί επικοινωνίας) σε διεθνή συνέδρια

~Ιpeiros.gr
Τo Hpeiros.gr (www.ipiros.gr) βρίσκεται στο χώρο της ενημέρωσης από το 2007 με συνεχή ανέλιξη και αυξανόμενο αναγνωστικό κοινό.
Μέσα από την έγκυρη ενημέρωση και ευρεία θεματολογία του με έμφαση στις κοινωνικές εξελίξεις, τον σύγχρονο τρόπο ζωής και την ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της Ηπείρου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του ηπειρώτικου κοινού, αλλά όχι μόνο αυτού.
Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και παραγωγικές δυνάμεις και μέσα από την ευρεία θεματολογία του, δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να συνδυάσει την έγκαιρη πανελλαδική αλλά και διεθνή ενημέρωση, με την επικαιρότητα της Ηπείρου, δίνοντας έμφαση σε τοπικά αλλά και επιμέρους θέματα.
Κατά μέσο όρο το Hpeiros.gr (www.ipiros.gr) το επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι από 3.500 μοναδικοί αναγνώστες, ενώ περισσότεροι από 9.000 φανς το ακολουθούν στα social media.
Ακόμη οι έως τώρα επαγγελματικές συνεργασίες, καταδεικνύουν την άριστη σχέση με όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων αλλά και δημόσιων φορέων στην προβολή και ανάδειξη προϊόντων και δραστηριοτήτων.  

~Kallithea Press
To site kallitheapress.gr είναι ηλεκτρονική εφημερίδα, κυρίως των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, με έδρα την Καλλιθέα. Αποτελεί μια έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τους κάτοικους, τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους πολιτικούς των κομμμάτων και πολιτικών κινήσεων . Καλύπτει ειδησεογραφικά, εκτός από τα νότια προάστια των Αθηνών, την Περιφέρεια Αττικής και όλα τα σημαντικά ελληνικά και διεθνή γεγονότα, έχοντας πάντα σαν αρχή την αποκάλυψη της αλήθειας και τη διατήρηση της αντικειμενικότητας της πληροφόρησης.Παραλληλα συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας σε θέματα πολιτισμού,εκπαίδευσης σε διάφορες εκδηλώσεις στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

       Από τον Ιούνιο του 2018 κυκλοφόρησε (με δωρεάν διανομή πόρτα-πόρτα) και η έντυπη μηνιαία έκδοση της εφημερίδας μας "Έρευνα - kallitheapress".

~Ladytimes.gr 
Το ladytimes.gr είναι μια ιστοσελίδα, γέννημα θρέμμα έντονων συναισθημάτων και σκέψεων αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα που καλείται να ανταπεξέλθει σ’ ένα αυστηρό πρόγραμμα καθημερινότητας και να ισορροπήσει ταυτόχρονα ανάμεσα σε πολλούς και δύσκολους ρόλους. Με βασικές κατηγορίες την υγεία, τις απόψεις, την ομορφιά, την ευεξία, την ψυχολογία, την μόδα, την καθημερινότητα, το φαγητό, το παιδί και το ταξίδι καλύπτει όλο το φάσμα της ουσιαστικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και δίνει στους αναγνώστες του την δυνατότητα να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους. Είναι ευχάριστο και εμψυχωτικό, έχει αλληλεπίδραση με το αναγνωστικό του κοινό και δίνει την δυνατότητα σε όλους να παρέμβουν με τα άρθρα και τις απόψεις τους. Δεν έχει ανάγκη από κουτσομπολιά, μέρα με την μέρα μεγαλώνει και μας εμπλουτίζει την ζωή με εμπεριστατωμένες γνώσεις, χρήσιμες σκέψεις και όμορφα συναισθήματα!

~Logia starata.gr
Το logiastarata.gr είναι Ανεξάρτητο πολιτικό, ειδησεογραφικό, ιστολόγιο με πλούσια αρθρογραφία και θέματα για όλα τα ζητήματα όπως οικονομικά, κοινωνικά, διεθνή, αθλητικά, πολιτισμός, υγεία-διατροφή, ενώ καθημερινά αρθρογραφούν γνωστοί δημοσιογράφοι, πολιτικοί, προσωπικότητες αλλά και πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στο δημόσιο διάλογο   

~ microfwno.gr
Το mikrofwno.gr είναι ένα μουσικό portal ποικίλης ύλης  

Ο Παλμός είναι εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα και κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή. Έχει έδρα στο Γαλάτσι και εκδίδεται από το 1993. Είναι μία από τις 19 εβδομαδιαίες εφημερίδες τις περιφέρειας αττικής οι οποίες περιλαμβάνονται στον ετήσιο πίνακα της Γ.Γ Ενημέρωσης - Γ.Γ Επικοινωνίας.Έχει την δυνατότητα αφού πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 3548/2007 να φιλοξενεί εκτός των άλλων και καταχωρήσεις του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Το www.palmosnews.gr  είναι το site της εφημερίδας μας . Δημοσιέυονται άρθρα της εφημερίδας καθώς και ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο .
Η θεματολογία μας αφορά περισσότερο τους δήμους Αττικής, την περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Γαλατσίου . Ομως η Υγεία, το Παιδί και η Οικογένεια καθώς και η Μόδα - Ομορφία είναι κάποιες από τις ενότητες μας που περιλαμβάνονται στην θεματολογία του site μας.. 

Καθημερινή ενημέρωση για τη ροκ μουσική με όλα τα τελευταία μουσικά νέα, νέες κυκλοφορίες και συναυλίες.
Αφιερώματα και φλας μπακ στο παρελθόν με ιδιαίτερη έμφαση στις δεκαετίες '50, '60 και '70.
Συνεντεύξεις με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως Saxon, Uriah Heep, Michael Schenker, UFO , Marky Ramone, Beth Hart, Micky Moody, NazarethGraham Bonnet κα.
Δίπλα στην Ελληνική ροκ σκηνή και ιδιαίτερα στους νέους καλλιτέχνες.
Κοντά στο θέατρο με ενημέρωση για τις νέες παραστάσεις καθώς και συνεντεύξεις των συντελεστών τους
Δεκάδες δημοσιεύσεις στον έντυπο τύπο (‘’Derby News’’, ‘’Record’’, ‘’Το Καρφί’’)
Και φυσικά πολλές προσκλήσεις για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για τους αναγνώστες μας.
 Το rockandroll.gr ήρθε στο διαδίκτυο το 2007 για να μείνει! Βασικό του όπλο η αγάπη για τη μουσική! Κάθε μέρα ξετυλίγεται ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα στο χρόνο, που ξεκινάει από τη δεκαετία του '50 και φτάνει μέχρι και τις μέρες μας! Συνεπιβάτες  οι χιλιάδες καθημερινοί αναγνώστες του. Και επειδή οι τέχνες αλληλοσυμπληρώνονται, το θέατρο έχει μία εξέχουσα θέση στη θεματολογία του. Έτσι λοιπόν η βασική υπόσχεση ήταν και παραμένει πάντα ίδια. Το rockandroll.gr ήρθε για να μείνει!

~ simpleradio.gr
 "To Simple Radio Magazine (www.simpleradio.gr)  ειναι η συνέχεια και η 
ηλεκτρονική εφημερίδα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Simple Radio 
Με ψυχαγωγικό και ενημερωτικό χαρακτήρα , χωρίς τα βαριά πολιτικά θέματα, 
αλλά με συμβουλές υγείας , μουσικά νέα , αρθρογραφίες απο αρθρογράφους 
μας και άλλα πολλά θέματα τα οποία θα σας κρατήσουν καθηλωμένους 
ευχάριστα.
Με χορηγίες επικοινωνίας και πολλές πολλές εκπλήξεις και διαγωνισμούς.
Πάντα με χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση , για όλες τις ώρες της ημέρας 
και πάντα σε συνδυασμό με το ραδιόφωνο του Simple Radio , υποσχόμαστε να 
σας κρατάμε την πιο ευχάριστη ψυχαγωγική και μουσική συντροφιά !!!"

~www.stekiradio.gr
Το στέκι των Α.με.Α είναι εδώ!! Το
ραδιόφωνο,της ψυχής και της καρδιάς.
Επίσημα αναγνωρισμένο, ως το πρώτο web radio των Ατόμων με Αναπηρία, απο τον πρόεδρο της Ελληνικης Βουλής.

Εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο, καλύπτει όλα τα μουσικά γούστα, αναδεικνύει τα προβλήματα και της ανάγκες των ΑΜΕΑ και ενημερώνει για τα δικαιώματα τους σε όλους τους τομείς.


Το Στέκι το βρίσκεται στην διεύθυνση www.stekiradio.gr. Το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα γιατί τα ΑΜΕΑ έχουν φωνή ήρθε η ώρα να ακουστεί

~tisimveni.gr
Από την Θεσσαλονίκη και με πολλή αγάπη για τον πολιτισμό η δημοσιογράφος Βένη Σάπκα από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι και σήμερα μεταδίδει τον σφυγμό της πόλης και όχι μόνο μέσω της διαδικτυακής παρέας του www.tisimveni.gr.
Πολιτισμός με ένα κλικ για ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στα εικαστικά, στο βιβλίο, στη μουσική, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ειδήσεις που προβάλλονται στην web tv 📺της αγαπημένης ιστοσελίδας.

 Το Theatrocinefil.gr, ήταν μια σκέψη του 2015 από την προσωπική μας ανάγκη για ψυχαγωγία, εξελίχθηκε και έγινε site που δημιουργήθηκε στα μέσα του 2016, τώρα, την μοιραζόμαστε απλόχερα μαζί σας. Προσπαθούμε και κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο, ώστε να προσφέρουμε χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση, με τα νέα, από οποιαδήποτε μορφή τέχνης.
Συμμετέχουμε ως χορηγοί επικοινωνίας στις περισσότερες από τις αναρτήσεις μας, με πολλές εκπλήξεις και διαγωνισμούς. Σκοπός, η προώθηση και προβολή σε:  Θέατρο, Σινεμά, Μουσική, Συναυλίες, Διαδραστικές εκδηλώσεις, Ευ ζην,  Προσκλήσεις, Κ.Λ.Π.. 
Χάρη στην εμπιστοσύνη και στήριξη του αυξανόμενου αναγνωστικού κοινού, όπου μας βοηθάει να αναπτυσσόμαστε συνεχώς, και την ανάγκη να δημιουργήσουμε νέα ακόμα ποιο ποικιλόμορφα θέματα. Ένα ευχαριστώ, σε όσους μας στηρίζουν.!! 

~thrakiki  Agora.gr
 Η εφημερίδα ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ και κατ' επέκταση και το σαϊτ www.thrakikiagora.gr είναι η συνέχεια της οικογενειακής δημοσιογραφικής παράδοσης και μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.

~wepost.gr
Tο wepost.gr είναι πιστοποιημένη δημοσιογραφική ιστοσελίδα, καθώς είναι ενταγμένη στο μητρώο των ενημερωτικών sites που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Δημοσιογράφοι και ρεπόρτερς καλύπτουν όλες τις εθνικές αλλά και διεθνείς εξελίξεις παρέχοντας συνεχόμενη ροή ειδήσεων με πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις. Παράλληλα, ενδιαφέρεται και καλύπτει θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και ομάδες, ενώ δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να στέλνουν ειδήσεις και να βλέπουν τα άρθρα τους δημοσιευμένα.  

~24oresimathia.gr
Η ηλεκτρονική εφημερίδα 24 ΩΡΕΣ ΗΜΑΘΙΑ (24oresimathia.gr) έχει έδρα τη Βέροια του Νομού Ημαθίας, με θεματολογία ποικίλης ύλης. Κατά βάση προβάλει και αναδεικνύει τοπικά θέματα της Ημαθίας, αλλά και τμημάτων των όμορων νομών της (Πιερία, Πέλλα και Θεσσαλονίκη).
Αποτελεί καθαρά έναν ενημερωτικό ιστότοπο, με αρθρογραφία και ρεπορτάζ, χωρίς τα χαρακτηριστικά του «κοτσομπολιού». Γι αυτό και εκτιμάται από το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό, το οποίο εμπιστεύεται τις 24 ΩΡΕΣ ΗΜΑΘΙΑ για την έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική πληροφόρησή του.

Ένα ανεξάντλητο ταξίδι στην καθημερινότητα του Έλληνα,μόλις ξεκινά!
Ελάτε ως συνεπιβάτες να ζήσουμε όλοι μαζί ένα Action,που με το πάθος και την αλήθεια του έχει πρώτιστο  σκοπό του,τη δική σας απόλυτη ικανοποίηση.
Είστε από 0 έως 80 ετών;
Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη έκρηξη της διαδικτυακής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Action#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019

 Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε μια νέα εποχή περνάει η διαδικτυακή τηλεόραση στην Ελλάδα - Action#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019 ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION