Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα “Coaching Mastery Day” που οργάνωσε ο βραβευμένος, διαπιστευμένος και καινοτόμος coach και επιχειρηματίας Άγγελος Δερλώπας στο Μέγαρο Μουσικής τη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα “Coaching Mastery Day” που οργάνωσε ο βραβευμένος, διαπιστευμένος και καινοτόμος coach και επιχειρηματίας Άγγελος Δερλώπας στο Μέγαρο Μουσικής τη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου.
Η βραδιά ξεκίνησε με τον ιδρυτή της Positivity, κ. Δερλώπα, o οποίος αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και στα δεδομένα για τον καταλυτικό ρόλο που παίζει η εμπέδωση της κουλτούρας του coaching.
Τη σκυτάλη πήραν οι κυρίες Βασιλειάδη & Χατζάκη για να παρουσιάσουν case studies.
Ακολούθησε Round table με υψηλά στελέχη της αγοράς και θέμα "Εφαρμογές και οφέλη του coaching στις επιχειρήσεις. Συμμετoχή : Γ.Πουλαράς, CEO Enesel- Π.Αντωνοπούλου Head of Business Training & Support Eurobank- Α.Αγγελίδης, Managing Director Mellon Contact Services. Συντονισμός συζήτησης: Γ.Πίκουλας, Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης ραδιοφωνίας ΕΡΤ.
Και η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή διπλωμάτων & την ομιλία της προσκεκλημένης μας ομιλήτριας Liz Hall, συγγραφέα και εκδότη του "Coaching at Work".

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε το νέο διετές πρόγραμμα φοίτησης στο coaching "Αdvanced Integrative Diploma in Professional Coaching Mastery"
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεχωρίζει, για τρεις λόγους:
1. Δίνει στον σπουδαστή ολοκληρωμένη και σφαιρική τεχνική γνώσηγια τη μεθοδολογία, τις τεχνικές και τα εργαλεία του coaching, κι αυτό είναι χρήσιμο τόσο στον επαγγελματία coach, όσο και στον managerπου θέλει να διαχειρίζεται τη δουλειά του και τους ανθρώπους του με μια προσέγγιση coaching.
Ταυτόχρονα, εμπεριέχει όλη τη γνώση που χρειάζεται ένας coachγια να μπορεί να κάνει τη δουλειά του με βάση τα διεθνή επαγγελματικά standardsγια το coaching.
2. Δίνει στον σπουδαστή την ευκαιρία τόσο να κτίσει θεωρητική γνώση όσο και να την εφαρμόσει πρακτικά μέσα σε peer coaching, εποπτεία, study groups, κλπ αποκτώντας έτσι πολύτιμη πρακτική εμπειρία και αυτοπεποίθηση
3. Μέσα από τα μαθήματα επιλογής, βοηθά τον επαγγελματία coachνα επικεντρωθεί στα αντικείμενα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο (π.χ. business, career, mindfulness, diagnostics) αναπτύσσοντας, έτσι, μια εξειδίκευση, η οποία γίνεται όλο και πιο απαραίτητη στο σημερινό σύνθετο περιβάλλον των επιχειρήσεων.

Ο Άγγελος Δερλώπας και η Pοsitivity μας περιμένουν στα γραφεία τους στην Αγία Παρασκευή για να μας ενημερώσουν για τα προγράμματα τους, τρόπους συνεργασίας, δημιουργικής υποστήριξης των επιχειρηματικών ιδεών και των projects μας, αλλά και για να γνωρίσουμε από κοντά πώς μπορούμε να κάνουμε την επιχείρησή μας να θριαμβεύσει. Περισσότερες πληροφορίες στο www.positivity.gr

Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα “Coaching Mastery Day” που οργάνωσε ο βραβευμένος, διαπιστευμένος και καινοτόμος coach και επιχειρηματίας Άγγελος Δερλώπας στο Μέγαρο Μουσικής τη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION