Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Η εκρηκτική Shaya ...

Η εκρηκτική Shaya που φέτος είναι η χρονιά της, καθώς πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία σε μιούζικαλ στην Δανία και έκλεισε σημαντικές συνεργασίες με διάσημους Δανούς καλλιτέχνες, εκτελέστηκε και ακούστηκε το νέο της κομμάτι, με τίτλο im taking over στην Δανία. 
Επέστρεφε και τραγουδάει με μεγάλη επιτυχία στο Καλούα στην Μύκονο, καθώς οι προτάσεις πέφτουν βροχή, ήδη συνεργάστηκε με τον  Mr. Mike (Michael Hall) παραγωγό και Dj γνωστός για της επιτυχίες του pump it up και put your hands up!!!και 27-28 Ιουλίου θα κάνει εμφανίσεις μαζί με την  Tanja la croix την πανέμορφη διεθνούς φήμης Ελβετιδα Dj και παραγωγός με τις επιτυχίες DNA, Wet,  Gente, Destination summer.  ... εμφανίστηκε στα   MadVMA18 με το ξέρω τι ζητάω ένα κομμάτι που αγαπήθηκε πολύ και ήταν ένα ωραίο flash back στον πρώτο εν λόγω διαγωνισμό. 
Τώρα αυτή την περίοδο λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και κάνει την βάπτιση του μικρού της, βρίσκεται σε επαφές με Αμερική και Δανία για να κυκλοφορήσει νέο κομμάτι και μια εμφάνιση-συνεργασία έκπληξη για τη φετινή χειμερινή σεζόν και πολλά που θα μάθουμε εν καιρό, καθώς το ρεπορτάζ τρέχει ... Μπορεί να της λείπει η οικογένεια της, καθώς δεν την βλέπει πολύ συχνά, αλλά από ότι φαίνεται αξίζει ο κόπος...

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η εκρηκτική Shaya ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION