Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Στο συμβολικό αγώνα τρεξίματος των αδερφών Αντετοκούνμπο, συμμετείχε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η γυμνάστρια της καρδιάς μας, η Μαρίνα Πήχου !

Ένας από τους κορυφαίους αθλητές που έχουν αγωνιστεί ποτέ στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και μας κάνουν περίφανους εντός και εκτός συνόρων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, Θανάσης και Κώστας στους δρόμους της Αθήνας, με έναρξη την γειτονιά που ξεκίνησαν, Σεπόλια, για να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, και την ομαδικότητα.

Η πρωτοβουλία Antetokounbros 5K Run είχε αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη στήριξη του έργου και των αναγκών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας, με πολυετές και θεάρεστο έργο, μητέρα και παιδιού του πατέρα Αντώνιου, «Κιβωτός του Κόσμου».

Στο συμβολικό αγώνα τρεξίματος των αδερφών Αντετοκούνμπο, συμμετείχε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η γυμνάστρια της καρδιάς μας, η Μαρίνα Πήχου, που έγινε γνωστή μέσα απ'το φετινό Survivor, η οποία για ακόμα μια φορά απέδειξε το πόσο απλό παιδί είναι, με ευαισθησίες και αξίες, για ακόμα μια φορά ο κόσμος την αγκάλιασε,φωτογραφήθηκε και συνομίλησε μαζί τους και την ενθάρρυναν να τρέξει.. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 8 μ.μ. από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια και κατέληξε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9 μ.μ., όπου εκεί εξελίχθηκε σε μία μεγάλη γιορτή για τους τρεις αθλητές, τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και όλους τους υποστηρικτές της ιερής και όμορφης πρωτοβουλίας των αδελφών Αντετοκούνμπο. 

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma  Press  Office

.
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο συμβολικό αγώνα τρεξίματος των αδερφών Αντετοκούνμπο, συμμετείχε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η γυμνάστρια της καρδιάς μας, η Μαρίνα Πήχου ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION