Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

«Συμβουλευτική υποστήριξη των κοινωνικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη: προκλήσεις και δυνατότητες» ...

Πρόσκληση  συμμετοχής
Στο Τελικό Συνέδριο «Συμβουλευτική υποστήριξη των κοινωνικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη: προκλήσεις και δυνατότητες»

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο τελικό συνέδριο του έργου  SESBA με τίτλο «Συμβουλευτική υποστήριξη των κοινωνικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη: προκλήσεις και δυνατότητες», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 9:30 στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω "Ελληνικό Μολύβι", Ιερά Οδός 154, Αιγάλεω.

Το συνέδριο υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SESBA - Social Enterprise Skills for Business Advisers, το οποίο υποστηρίζεται από 7 εταίρους  προερχόμενους από 6 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Μάλτα, Βουλγαρία, Εσθονία). Το έργο αποσκοπεί στην αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των συμβούλων επιχειρήσεων προκειμένου να μπορούν να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των κοινωνικών επιχειρηματιών μέσω κατάλληλων μεθοδολογιών και καινοτόμων τεχνικών συμβουλευτικής.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναζητηθούν οι προοπτικές αξιοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου, θα συζητηθούν οι προκλήσεις του υφιστάμενου πλαισίου υποστήριξης των κοινωνικών επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθεί η ανταλλαγή γνώσεων όσον αφορά στις πρακτικές και πρωτοβουλίες που συνθέτουν το οικοσύστημα υποστήριξης των κοινωνικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.  
Η παρουσία σας στο συνέδριο και η συμμετοχή σας στην συζήτηση που θα προκληθεί είναι για εμάς περισσότερο από πολύτιμη. Μπορείτε αν θέλετε να μοιραστείτε την πρόσκληση αυτή με φίλους και συναδέλφους καθώς και με  άλλους φορείς οι οποίοι θα το βρουν ενδιαφέρον.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα το βρείτε στα συνημμένα έγγραφα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου SESBA http://sesbaproject.eu/ ή να μας ακολουθήσετε στην σελίδα μας στο facebookhttps://www.facebook.com/sesbaproject.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις εργασίες του συνεδρίου, παρακαλούμε να μας στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο e-mail olyathens@gmail.com ή να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 2621040200 (πληροφορίες, κα Αλεξοπούλου Βασιλική). Μπορείτε επίσης να κάνετε μια απλή εγγραφή στον δικτυακό τόπο SESBA_Εγγραφή  έως τις 06/07/2018.
Κατερίνα Σωτηρόπουλου
Project Manager του έργου SESBA
τηλ επικ. 2621040200, 6975901926
                           Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Συμβουλευτική υποστήριξη των κοινωνικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη: προκλήσεις και δυνατότητες» ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION