Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

«Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» είναι ο τίτλος του νέου μυθιστορήματος του Ελληνοϊταλού συγγραφέα Costantino Salis, ο οποίος έχει λάβει τιμητική διάκριση από την Ιταλική Βουλή....

Ο Costantino Salis με την ηθοποιό Μπέσσυ Μάλφα, τη Λένα Αλκαίου και την Ιταλίδα δημοσιογράφο της Rai3 Marina Kaffes
«Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» είναι ο τίτλος του νέου μυθιστορήματος του Ελληνοϊταλού συγγραφέα Costantino Salis, ο οποίος έχει λάβει τιμητική διάκριση από την Ιταλική Βουλή.
Η παρουσίαση του βιβλίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΓΓΕΛΑΚΗ, έγινε στον Πολυχώρο του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος - ποιήτρια, Κλέλια Χαρίση. Ήταν μια ιδιαίτερη παρουσίαση με φιλανθρωπικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Για το βιβλίο μίλησαν

* Βαΐτσης Αποστολάτος - π. Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
* Άντζελα Γκερέκου - π. Υφυπουργός Πολιτισμού
* Γιώργος Λιάνης - δημοσιογράφος
* Costantino Salis - συγγραφέας του βιβλίου.
Ο Costantino Salis, η Μαρία Κεβγά, η Άντζελα Γκερέκου, ο Γιώργος Λιάνης, ο εφοπλιστής Γιώργος Τσαβλίρης και η δημοσιογράφος - ποιήτρια Κλέλια Χαρίση
Τραγούδησαν: ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης, η Λένα Αλκαίου και η ηθοποιός Μπέσσυ Μάλφα, η οποία διάβασε και ένα απόσπασμα από το βιβλίο.

Ο Costantino Salis, στο τέλος της ομιλίας του, έκλεισε την εκδήλωση ερμηνεύοντας ένα τραγούδι σε μουσική του Νίκου Κηπουργού και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.
Το πολιτιστικό αυτό γεγονός παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Παρευρέθηκαν γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης, των Γραμμάτων και της Πολιτικής, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Το κοινό υποδέχτηκαν στην είσοδο μοντέλα της σχεδιάστριας μόδας Billy Joe.
Ο συγγραφέας Costantino Salis με τα μοντέλα της σχεδιάστριας μόδας Billy Joe
Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, της COMITES GRECIA (Ένωση Ιταλών Εξωτερικού ), του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π (Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, Ατόμων Παιδιών - Νοητικά Υστερούντων).


Ο Costantino Salis δίνει συνέντευξη στην Ιταλίδα δημοσιογράφο της Rai3 Marina Kaffes και στην Κλέλια Χαρίση, παρουσιάστρια της εκδήλωσης για λογαριασμό του ιταλικού καναλιού Mtv 8
Την εκδήλωση κάλυψαν τηλεοπτικά τα ιταλικά κανάλια RAI 3 και MTV 8.
             

                                        Επιμέλεια  ρεπορτάζ  
                                         Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» είναι ο τίτλος του νέου μυθιστορήματος του Ελληνοϊταλού συγγραφέα Costantino Salis, ο οποίος έχει λάβει τιμητική διάκριση από την Ιταλική Βουλή.... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION