Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Η Πρόεδρος μας,Σοφία Στάμου,έκανε μια δυναμική παρουσία στο Φεστιβάλ μέσα απ΄τον συντονισμό μιας σημαντικής συζήτησης κι έλαμψε με την ζεστή της προσωπικότητα και την γλυκύτητα της,κάνοντας το κοινό να συμμετέχει σε μια εποικοδομητική συζήτηση!


Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το έργον», διοργάνωσε το Athens#Job Festival 2016. Ένα διήμερο, με ομιλίες, πάνελ και workshop, με καλλιτεχνικά δρώμενα και διαγωνισμούς, με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις, με διάλογο και προβληματισμό. Το φεστιβάλ φιλοξενήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, Λεωφ. Α. Συγγρού 103-105, Αθήνα, στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 18.00 μ.μ. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες. Παρακολουθείστε το αναλυτικό ρεπορτάζ και φροντίστε να μην λείπετε ποτέ από τόσο σημαντικές διοργανώσεις.Η Πρόεδρος μας,Σοφία Στάμου,έκανε μια δυναμική παρουσία στο Φεστιβάλ μέσα απ΄τον συντοντισμό μιας σημαντικής συζήτησης κι έλαμψε με την ζεστή της προσωπικότητα και την γλυκύτητα της,κάνοντας το κοινό να συμμετέχει σε μια εποικοδομητική συζήτηση!
Χορηγός επικοινωνίας Sigma Media Group!
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Πρόεδρος μας,Σοφία Στάμου,έκανε μια δυναμική παρουσία στο Φεστιβάλ μέσα απ΄τον συντονισμό μιας σημαντικής συζήτησης κι έλαμψε με την ζεστή της προσωπικότητα και την γλυκύτητα της,κάνοντας το κοινό να συμμετέχει σε μια εποικοδομητική συζήτηση! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION