Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Μικροί καλλιτέχνες από όλες τις Κυκλάδες στο πλαίσιο του Παιδικού Φεστιβάλ των Κυκλάδων Syroskidz 2 και της 4ης Υπαίθριας Παιδικής Έκθεσης Ζωγραφικής ...


¡ Στη Σύρο!
¡ 27|28|29 Ιουλίου 2018!

Μικροί καλλιτέχνες από όλες τις Κυκλάδες στο πλαίσιο του Παιδικού Φεστιβάλ των Κυκλάδων Syroskidz 2 και της 4ης Υπαίθριας Παιδικής Έκθεσης Ζωγραφικής θα ζωγραφίσουν φέτος τους καμβάδες τους για την 1η Ολυμπιάδα Παιδικής Ζωγραφικής 2018-2019 που θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και θα εγκαινιαστεί από τους μικρούς Κυκλαδίτες στις 20 Οκτωβρίου 2018.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω τη συνεργασία του Τμήματος Πολιτισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας. Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που γεννήθηκε για τη στήριξη και προβολή της παιδικής τέχνης στη χώρα μας και έχει ως στόχο να επιμορφώνει και να ενημερώνει τη νέα γενιά μας μέσα από την ενθάρρυνση της τέχνης. Μέσα από αυτή τη συνεργασία εξασφαλίζεται η άνθηση της παιδικής τέχνης.
Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα από το 2014 με το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καθώς και συνεργασίες με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το Υπουργείο Εξωτερικών, την Ιερά Αρχιεπισκοπή στην Ελλάδα κ.α.
Mε πολύ ενθουσιασμό σχεδιάσαμε την πρόταση αυτή, εμπνευσμένοι από τη μοναδικότητα των Κυκλάδων και τις υψηλές αξίες τις οποίες αντιπροσωπεύει η αρμονική συνύπαρξη των κατοίκων τους. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των παιδιών θα σταλούν στα Επαρχεία, τους Δήμους και τους πολιτιστικούς φορείς στο τέλος Ιουνίου. Ας δώσουμε την ευκαιρία στη νέα γενιά μας να αγαπήσει τον τόπο της μέσα από την τέχνη!

Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μικροί καλλιτέχνες από όλες τις Κυκλάδες στο πλαίσιο του Παιδικού Φεστιβάλ των Κυκλάδων Syroskidz 2 και της 4ης Υπαίθριας Παιδικής Έκθεσης Ζωγραφικής ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION