Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ So Easy®

          ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ                                            ΣΤΑ  ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

So Easy®
Tα πρότυπα Κέντρα  Ξένων Γλωσσών So Easy® βραβεύτηκαν-την  Παρασκευή 18  Μαίου-με το Βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας από τα Education Leaders Awards.
Πρόκειται  για  μια πρωτοβουλία της εταιρείας Boussias Communications-που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύει την αριστεία και τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο της εκπαίδευσης.
Με περισσότερες από 400 συμμετοχές,η φετινή διοργάνωση είχε ιδιαίτερη σημασία,λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής προσωπικοτήτων απ' όλη την Ελλάδα κι από όλους τους χώρους της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας ιδιωτικής και δημόσιας εκπαίδευσης.

Στην κριτική επιτροπή-με Πρόεδρο την κυρία  Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην Υπουργό Παιδείας-συμμετείχαν άνθρωποι του πνεύματος υψηλόβαθμων τίτλων,διακεκριμένοι και πρωτοκλασσάτοι-που ένωσαν  τις  δυνάμεις τους με στόχο τη διάκριση των καλύτερων εκπαιδευτικών οργανισμών κι επιχειρήσεων.
Ο κύριος Δημήτρης Ραμαντζάς, Πρόεδρος και CEO του ομίλου So Easy® δήλωσε:
« Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην οικογένεια των So Easy να βραβευόμαστε με το βραβείο «Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας» σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως αυτή των φετινών «Education Leaders Awards». 
Στα 25 χρόνια της πορείας μας, επίκεντρο όλης μας της προσπάθειας ήταν και είναι πάντα οι μαθητές μας. Για εμάς,δεν έχει σημασία αν ο μαθητής μας είναι 4 χρονών και ξεκινάει για πρώτη φορά την επαφή του με μια ξένη γλώσσα, αν είναι έφηβος που πρέπει να περάσει την πρώτη επίσημη δοκιμασία πιστοποίησης ή είναι ενήλικας που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον επαγγελματικό στίβο με όπλο στη φαρέτρα του την άριστη χρήση ξένων γλωσσών. 
.....
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο κάθε ένας από τους μαθητές μας είναι μοναδικός και μπορεί κοντά μας να κατακτήσει όποια γλώσσα επιθυμεί, άμεσα και για πάντα. Κάθε μέρα πάνω από 9,000 μαθητές απελευθερώνονται κοντά μας και βιώνουν τη χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν όποια γλώσσα επιλέξουν δική τους, μέσα από αποκλειστικές εξειδικευμένες μεθόδους διδασκαλίας, πρωτοπόρα εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών αλλά και μέσα από την έμπνευση, τον ενθουσιασμό και το μεράκι της ακαδημαϊκής μας ομάδας.  
Το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο σε κάθε έναν από τους χιλιάδες σπουδαστές που καθημερινά μας γεμίζουν εμπειρίες και σε όλους όσους θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους  στο μέλλον!»
Συγχαρητήρια στα Κέντρα  Ξένων Γλωσσών So Easy®,
για  τις  πρότυπες  μεθόδους  διδασκαλίας και τη συνεχώς αυξανόμενη και λειτουργική ανάπτυξη του εταιρικού τους προφίλ μέσα από καινοτόμες  διαδικασίες με σεβασμό προς την Ελληνική οικογένεια και τα μέλη κάθε ηλικίας της.

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma  Press  Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ So Easy® Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION