Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Στο πλαίσιο ανανέωσης των εκπομπών του Kontra Channel, από τη Δευτέρα 21/05, το νέο πρόγραμμα θα βρίσκεται στον «αέρα»....            Kontra 24
με τον Αιμίλιο Λιάτσο
Δευτέρα – Παρασκευή τα μεσάνυχτα σε HD Live Broadcast
Το Kontra24, η μοναδική ζωντανή νυχτερινή ενημερωτική εκπομπή έρχεται τώρα ακόμα πιο δυνατή στο ανανεωμένο Kontra Channel.
Καθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, ακριβώς τα μεσάνυχτα, ο Αιμίλιος Λιάτσος, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, με αποκλειστική πληροφόρηση και καυστικά σχόλια για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
Πιστός στη νυχτερινή ενημερωτική ζώνη, ο Αιμίλιος μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των εξελίξεων, κατακτώντας την ενημέρωση των πολιτών αφού αναλύει σε βάθος όλα τα φλέγοντα ζητήματα της  πολιτικής επικαιρότητας και υποδέχεται στο υπερσύγχρονο στούντιο του Kontra τα πρόσωπα που απασχολούν την καθημερινή ειδησεογραφία.
Κάθε βράδυ ακριβώς τα μεσάνυχτα, Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο.
Kontra Channel. Γιατί εδώ πρωταγωνιστής είναι η ενημέρωσή σου!
Kontra News
με τον Γιώργο Μελιγγώνη
Δευτέρα – Παρασκευή στις 19:00 σε HD Live Broadcast
Από τη Δευτέρα 21 Μαΐου και καθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 19:00 και για δύο ολόκληρες ώρες, κάνει πρεμιέρα το Kontra News, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη στην παρουσίαση.
Το Kontra θα φέρει νέα πρόσωπα στο τηλεοπτικό τοπίο και ο Γιώργος Μελιγγώνης, ένας δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία μας παρουσιάζει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο και με αποκλειστικές συνεντεύξεις, με άποψη και σεβασμό προς τον τηλεθεατή.
Δίπλα στον Γιώργο Μελιγγώνη, καθημερινά θα εμφανίζονται και θα αναλύουν με καυστικό και αντικειμενικό τρόπο την επικαιρότητα η πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, ο Φοίβος Κλαυδιανός στα εθνικά και τα διεθνή θέματα, ο Αλέξανδρος Κλώσσας στα της οικονομίας, ο Κώστας Πουλακίδας στα πολιτικά, ο Γιώργος Χριστοφορίδης για όλα και ο Γιώργος Κολοκοτρώνης στα αθλητικά.
Η νεανική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού συνεχίζει το ρεπορτάζ εκτός στούντιο και με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις θα μεταδίδουμε καθε έκτακτη είδηση τη στιγμή που συμβαίνει από τον τόπο που συμβαίνει.
Το Kontra News θα μεταδίδεται από τα ολοκαίνουργια στούντιο και εξοπλισμό High Definition του Kontra με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο περιεχομένου, σκηνικών και γραφικών.
Kontra News κάθε απόγευμα στις 7 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.
Γιατί εδώ πρωταγωνιστής είναι η ενημέρωσή σου!

Για περισσότερες πληροφορίες και media:

Χρύσα Καζαντζίδου
Διεύθυνση Επικοινωνίας
Τηλ.: +30 210 3489088

Facebook: /kontrachannel  
YouTube: /kontrachannelhellas 
Instagram: /kontra_channel

          Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο πλαίσιο ανανέωσης των εκπομπών του Kontra Channel, από τη Δευτέρα 21/05, το νέο πρόγραμμα θα βρίσκεται στον «αέρα».... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION