Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

H Φιλανθρωπική Εκδήλωση για τα Παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος στο σημερινό Action !

                
Μια πολύ ευγενική και όμορφη κίνηση για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, έγινε την Πέμπτη 29 Μαρτίου, από σπουδαίους Έλληνες Καλλιτέχνες.

Η Σοφία Βόσσου, η Μπέσυ Αργυράκη, η Κωσταντίνα, ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Γιώργος Λεμπέσης και ο Νεκτάριος Σφυράκης, ένωσαν τις φωνές τους για έναν ιερό σκοπό.
To Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά που περικλείει με τη στοργή και την αγάπη ενός αληθινού γονιού, κορίτσια από 6 ετών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Τα θέματα που αντιμετωπίζονται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα είναι αυτά που κάθε οικογένεια καλείται να αντιμετωπίσει… Καθημερινοί προβληματισμοί όπως ο ρουχισμός, η διατροφή, πιθανές ασθένειες, η μελέτη των μαθημάτων, η κάλυψη των μαθησιακών αναγκών, η ψυχολογική στήριξη, η καλλιέργεια ιδιαίτερων κλίσεων, η ψυχαγωγία των παιδιών, αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, με τον πλέον σύγχρονο τρόπο και τη συνδρομή επιστημονικού και εξειδικευμένου προσωπικού.
Οι μουσικοί Στέλιος Παραράς και Σούλης Βαλσαμάκης,έλαμψαν τόσο για την λαμπερή τους φιλανθρωπική κίνηση όσο και για το υπέρμετρο ταλέντο τους.
Απολαύστε στιγμές απ΄την μοναδική βραδιά !!!
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Φιλανθρωπική Εκδήλωση για τα Παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος στο σημερινό Action ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION