Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Σεμινάριο Αναπαλαίωσης χωρίς τρίψιμο των παλιών λούστρων με χρώματα κιμωλίας!

Αν είστε από αυτούς που θέλουν να ανανεώσουν το χώρο τους αλλά το κόστος τους φαίνεται απαγορευτικό ή αν σας φαίνεται «βουνό» να τρίβετε με τις ώρες τα λούστρα από τα παλιά σας έπιπλα… Αν είστε από αυτούς που η αποθήκη τους κρύβει θαύματα, γιατί εκείνες οι κλασσικές αντίκες της γιαγιάς (αν και πολυαγαπημένες) δεν ταίριαζαν καθόλου στο μοντέρνο σπίτι και έχουν καταχωνιαστεί ξεχασμένες… ή αν απλώς σας αρέσει να δημιουργείτε και μέχρι τώρα δεν ξέρατε το πώς, ήρθε η ώρα να μάθετε!

Οι Coloristas, επισκέπτονται ξανά τη Θεσσαλονίκη για ακόμα ένα εκπαιδευτικό 3ωρο το Σάββατο 14/04 (ώρα 17.00-20.00), στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Βεργίνα (Μοναστηρίου 19)!

Όσοι επιθυμούν, θα έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό σεμινάριο αναπαλαίωσης!

Μοναδικό γιατί απλά γίνεται… ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΛΟΥΣΤΡΩΝ!… Οι συμμετέχοντες με μοναδικά όπλα, τα πινέλα στα χέρια και τη φαντασία τους, θα μυηθούν στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης με τα πρωτοποριακά χρώματα της Autentico (165 αποχρώσεις, πολλές συσκευασίες, αδιάβροχη σειρά κιμωλίας κ.α.) που έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζονται ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ των παλιών λούστρων και κυρίως ΑΟΣΜΑ,
οικολογικά, εύκολα και γρήγορα! Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, διχρωμίες, παλαίωση, δημιουργία ανάγλυφων διακοσμητικών και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο εντατικό αυτό 3ωρο, το οποίο θα κάνει τους συμμετέχοντες ικανούς να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τα πάντα!!!
Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή καλλιτεχνική «φλέβα», γι’ αυτό μην το σκέφτεστε άλλο και κρατήστε έγκαιρα τη θέση σας!
Ο αριθμός συμμετοχών είναι πολύ περιορισμένος!

*Οι συμμετέχοντες μπορούν (προαιρετικά) να φέρουν μαζί τους και κάποιο μικρό αντικείμενο (κορνίζα, δισκάκι κα) το οποίο θα επιμεληθούν μέσα στο τρίωρο.
Υπεύθυνη σεμιναρίου: Τόνια Νικολαΐδη-authorized Autentico stockist
Αξία συμμετοχής σεμιναρίου: 40€
Επικοινωνία και κρατήσεις στα: 6998128080 / 2109766821 / coloristasart@gmail.com

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σεμινάριο Αναπαλαίωσης χωρίς τρίψιμο των παλιών λούστρων με χρώματα κιμωλίας! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION