Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

«Το Νερό της Χαλκιδικής που κατακτά τις διεθνείς αγορές» !

  «Διεθνής Χρυσή διάκριση για το νερό ΆΘΩΣ από τον Οργανισμό AVPA PARIS, στην κατηγορία Gourmet Νερών (Plates de Caractère ) στο Παρίσι »

Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, το Νερό ΑΘΩΣ βραβεύτηκε από τον Οργανισμό AVPA PARIS, με το Χρυσό Μετάλλιο στον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό Gourmet Νερών από όλο τον κόσμο, στην κατηγορία Plates de Caractère , για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Η εκδήλωση της βράβευσης έλαβε χώρα στο Δημαρχείο του 4ου διαμερίσματος, στο Παρίσι της Γαλλίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι εμφιαλωμένων νερών από χώρες και πόλεις όπως η Γαλλία, η Νορβηγία , η Ρωσία, η Σιγκαπούρη, η Ταϊβάν ,η Ισπανία, η Κροατία, η Κορσική και πολλές άλλες καθώς και εκπρόσωποι πρεσβειών, μέσων μαζικής ενημέρωσης, εμπόρων, γευσιγνωστών, chef της γαλλικής πρωτεύουσας.
Ιδιαίτερη τιμή για το Ελληνικό Νερό ΑΘΩΣ αποτέλεσε η παρουσία της εκπροσώπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι.

Κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού τα μέλη της κριτικής επιτροπής- διακεκριμένοι επιστήμονες και γευσιγνώστες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του νερού- δοκίμασαν όλα τα δείγματα που πήραν μέρος χωρίς να γνωρίζουν την ονομασία και τη χώρα προέλευσης, απονέμοντας την πρώτη θέση στο ΑΘΩΣ Νερό στην κατηγορία Plates de Caractère.

Η απονομή του μεταλλίου έγινε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού ΑVPA Paris, κ. Philippe Juglar, στον Economic - General Manager της εταιρείας ΑΘΩΣ Εμφιαλωτική Α.Ε., κ. Γρηγόριο Στιβαχτάρη , ο οποίος δήλωσε:

«Εκ μέρους της διοίκησης, των μετόχων και του προσωπικού της εταιρείας ΆΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗΣ Α.Ε. ευχαριστούμε τον Οργανισμό AVPA PARIS για την δεύτερη συνεχή Χρυσή βράβευση του νερού ΑΘΩΣ. Το μετάλλιο αυτό αποτελεί συλλογική προσπάθεια και επιβράβευση των πολύχρονων προσπαθειών μας.

Ευχαριστούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό μας και τους συνεργάτες μας για την συνεχή εμπιστοσύνη στην εταιρεία και στα προϊόντα μας».

Εδώ και 29 χρόνια, με συνεχή αναβάθμιση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, η εταιρεία ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε , παράγει ποσότητες νερού για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής αλλά και της Διεθνής αγοράς. Τα προϊόντα, φτάνουν καθημερινά στην πόρτα των πελατών , με διανομή που αναλαμβάνει η επιχείρηση χωρίς κόστος μεταφοράς, με τα εννέα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτει. Με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους καταναλωτικού κοινού σε συνδυασμό με τη ποιότητα νερού και τη συνέπεια της εταιρείας, έχει ενδυναμώσει την αξιοπιστία απέναντι στους πελάτες.

Η Βιομηχανία – Εταιρεία Εμφιαλώσεως Νερού “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” δραστηριοποιείται από το 1989 και κυριαρχεί στις προτιμήσεις των καταναλωτών της Χαλκιδικής όπως και σε όλη την Ελλάδα ενώ διευρύνει συνεχώς την παρουσία του σε αγορές του εξωτερικού.
INF0 :
ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.
Registered ISO 22000:2005
Εμφιάλωση Νερού

Καλύβες Χαλκιδικής  ΤΚ 63100 

ΤΗΛ: 23710-54200

ΚΙΝ: 6942-558782

FAX: 23710-54191 

      Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Το Νερό της Χαλκιδικής που κατακτά τις διεθνείς αγορές» ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION