Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Είσαι πάνω από 45 ετών;Μπορείς να έχεις καριέρα ... Ακολούθησε μας στο Job Day του skywalker.gr !


Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» διοργανώνει το #JobDay 45ετών+, μία ημερίδα με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις, με την υποστήριξη του EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS.
Το #Jobday 45ετών+ θα διεξαχθεί στο Σεράφειο, ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 121, στις 27 Μαρτίου 2018 από τις 10:00 έως τις 18:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.
Μέσω αυτής της δράσης επιδιώκουμε να υποστηρίξουμε ουσιαστικά ανθρώπους με δυνάμεις, εμπειρία, δυνατότητες και ενέργεια, που επλήγησαν από την παρατεταμένη κρίση, στην προοπτική να ανατάξουν τη ζωή τους.
Οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες coaches, που μπορούν να τους βοηθήσουν να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
Μέσω αυτής της βιωματικής δράσης επιδιώκουμε ο επισκέπτης-υποψήφιος να ζήσει εικονικά όλα τα απαραίτητα υπό πραγματικές συνθήκες στάδια μέχρι να καταφέρει να επιτύχει σε μία συνέντευξη εργασίας.
Ο επισκέπτης-υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει προσωπικά με εξειδικευμένο μέντορα για το LinkedIn προφίλ του και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρει τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.
Επιπλέον θα μπορεί να έρθει σε επαφή με coaches, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί, να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
Και φυσικά δεν θα λείπει η επαγγελματική φωτογράφιση, για να χρησιμοποιήσει ο κάθε υποψήφιος τις φωτογραφίες που θα προκύψουν στο προφίλ του στα social media, αλλά και στο βιογραφικό του.
 Με την υποστήριξη του EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είσαι πάνω από 45 ετών;Μπορείς να έχεις καριέρα ... Ακολούθησε μας στο Job Day του skywalker.gr ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION