Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η συνεργάτης μας για τις Action In Greece,κυρία Άννα Νικηφορίδου συμμετέχει στην πρόταση για ένα Ισχυρό Επιμελητήριο ... Καλή επιτυχία,δραστήρια και δημιουργική Άννα μας !


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1986. Είμαι Απόφοιτος Λογιστικής και δραστηριοποιούμαι στην Ασφαλιστική Αγορά,ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, με την ιδιότητα του Ασφαλιστικού- Χρηματοοικονομικού Συμβούλου από το 2006. Εχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων διεθνούς αναγνώρισης που αφορούν το κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης με ενδεικτικότερα το "MDRT" (Million Dollar Round Table) το 2010 και το "A festival of Financial Planning" στο Birmingham της Αγγλίας το 2017. Είμαι αρραβωνιασμένη και ζώ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

# ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ FOCUS FM 103,6 ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ# 

 1)Γιατί είσαι Υποψήφια στις επικείμενες εκλογές του ΕΕΘ και συγκεκριμένα με τον Συνδυασμό “ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” του Μιχάλη Ζορπίδη? 

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία, καθώς δίνει την δυνατότητα στους ελεύθερους επαγγελματίας και επιχειρηματίες να εκφράσουν μια καθαρή άποψη για τις δουλειές τους και τις επιχειρήσεις τους. 'Οσοι με γνωρίζουν καλά,ξέρουν πως έχω πάθος με την δουλειά μου! Για αυτό το λόγο, αποφάσισα να ζητήσω το βήμα, για να μιλήσω και να προτείνω ιδέες που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη δουλειά μας και να τρέξουμε όλοι μαζί με μια διαφορετική γρήγορη ταχύτητα, όπως συμβαίνει άλλωστε αυτή τη στιγμή, σε πολλές χωρές της Ευρώπης. Για να απαντήσω όμως και στο δεύτερο ερώτημα που τέθηκε, θεωρώ πως ο Μιχάλης Ζορπίδης τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στην κατεύθυνση που ανέφερα παραπάνω. Δηλαδή, Καινοτομία, Τεχνολογία, Σύστημα και Ταχύτητα στις Επιχειρήσεις μας. Και η Ελλάδα έχει να προσφέρει πολλά από αυτά! 

2)Τι μπορεί να προσφέρει να πετύχει ένας Σύμβουλος του ΕΕΘ? 

Είναι γεγονός ότι οι εκλογές στις 2,3 και 4 /12 δεν είναι εκλογές που θα αναδείξουν βουλευτές, βουλευτικά σχήματα,κυβερνητικά σχήματα.. Είναι εκλογές που θα αναδείξουν ανθρώπους που τους δίνεται η δυνατότητα να μιλήσουν και να προτείνουν πράγματα για τις επιχειρήσεις τους και τον επιχειρηματικό κλάδο γενικότερα, σε ζητήματα όπως είναι: – Η φοροδοτική και φορολογική ικανότητα και υποχρέωση των επιχειρήσεων αντίστοιχα. – Η καθημερινή εκπαίδευση που μπορεί να παρέχει το Επιμελητήριο πρός τους επιχειρηματίες στις προκλήσεις της νέας αγοράς. – Και τέλος, η παροχή συμβουλών από σωστά καταρτισμένα άτομα. Δυστυχώς, την τελευταία 8 ετία, η αγορά δοκιμάζεται από άτομα τα οποία παρέχουν συμβουλές, χωρίς όμως να έχουν καταρτιστεί κατάλληλα, ακόμα και στο κλάδο μου, όπου η συμβουλή του Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι το Α και το Ω. Τα τελευταία 11 χρόνια, ως Ασφαλιστικός- Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, προσπαθώ να καταρτίζομαι καθημερινά για να συμβουλεύω σωστά και υπεύθυνα, τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Όπως καταλαβαίνεται, είναι Αρχή μου! 

3)Πότε και που είναι οι Εκλογές του ΕΕΘ? 

Καταρχήν,να προσκαλέσουμε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες στην εκδήλωση του Συνδυασμού “ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” του Μιχάλη Ζορπίδη, τη Δευτέρα 27/11 στις 20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδης, για να γνωρίσουν τις θέσεις και τους Υποψήφιους του Συνδυασμού. Και στη συνέχεια, να τους καλέσουμε στην κάλπη στις 2,3 και 4 /12, στη Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 10, γιατί η κάθε παρουσία αποτελεί ενεργή συμμετοχή και μόνο έτσι, όλοι μαζί, μπορούμε να φτάσουμε σε επαγγελματική επιτυχία, προσωπικά και συνολικά. Και ιδιαιτέρα σήμερα που τα προβλήματα των επαγγελματιών είναι περισσότερα από ποτέ, καλούμαστε να δώσουμε μια άνιση μάχη με την οικονομική κρίση και τις απαιτήσεις των νέων δεδομένων, για αυτό και εγώ λοιπόν, αποφάσισα να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας, ώστε να συμβάλλω προς αυτή την κατεύθυνση, μαχόμενη η ίδια ως ασφαλιστικός σύμβουλος και ελεύθερος επαγγελματίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΑΝΝΑΣ  ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΟΥ
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σε όλους τους φίλους και συναδέλφους μου, πως αποδέχθηκα την πρόταση του Μιχάλη Ζορμπίδη και θα είμαι Υποψήφια με το συνδυασμό “ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” στις επικείμενες εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα των Υπηρεσιών. Οι λόγοι που αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο των φίλων και συναδέλφων επιχειρηματιών και επαγγελματιών είναι πολλοί. Όλοι όσοι τυχαίνει να με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν και το πάθος που έχω για την εργασία μου και το αντικείμενο αυτής. Γνωρίζουν πολύ καλά δε, πως υπηρετώ το θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης τα τελευταία έντεκα χρόνια, όντας Ασφαλιστικός-Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, και πως γνωρίζω αρκετά καλά τα προβλήματα των Ασφαλιστικών Συμβούλων, όπως επίσης και των Ελευθέρων Επαγγελματιών γενικότερα. Θεωρώ, πως αν ο καθένας μας τοποθετούσε μία μικρή λίθο στο οικοδόμημα που λέγεται Ελλάδα, θα καταφέρναμε το ακατόρθωτο! Μέσα από αυτή λοιπόν, την υποψηφιότητα, και μετέπειτα την εκλογή μου, εφόσον το επιθυμεί και το εκλογικό σώμα, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να κάνω αυτό που μου αναλογεί και κάτι παραπάνω. Αυτή η μικρή λίθος που μου αναλογεί, αφορά την εξεύρεση λύσεων του κλάδου μας, όπως η φοροδοτική ικανότητα των επιχειρήσεων, η συνεχής και καθημερινή εκπαίδευση των επιχειρηματιών στις προκλήσεις της νέας αγοράς και ταυτόχρονα, η σωστή παροχή συμβουλών από καταρτισμένα άτομα. Εργατικότητα. Εκπαίδευση. Επαγγελματισμός. Αρχές, που πάντοτε ακολουθούσα στη ζωή μου και στην επαγγελματική μου πορεία. Σας περιμένω, λοιπόν, στις 2, 3 & 4 Δεκεμβρίου, στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ( Ε.Ε.Θ.) , στη Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 10, καθώς η ενεργή συμμετοχή όλων, αποτελεί το κύριο συστατικό της καθημερινής επαγγελματικής επιτυχίας του καθένα ξεχωριστά! 

Άννα Νικηφορίδου Υποψήφιος Σύμβουλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.). 

Τμήμα Υπηρεσιών 

#ΕΕΘ #ΕΚΛΟΓΕΣ #ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ_ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Άννα μας,σ΄ευχαριστούμε  για  την άψογη συνεργασία μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία,
γνωρίζοντας το όραμα σου και τις  αστείρευτες  ικανότητες  σου!

                          Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η συνεργάτης μας για τις Action In Greece,κυρία Άννα Νικηφορίδου συμμετέχει στην πρόταση για ένα Ισχυρό Επιμελητήριο ... Καλή επιτυχία,δραστήρια και δημιουργική Άννα μας ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION