Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Σ΄αυτήν την εκπομπή Action και στο ένθετο της # Chez Natalie # με την υπέροχη Ναταλία Δραγούμη , μαθαίνουμε τα πάντα για το γάλα γαιδούρας και τις ευεργετικές του ιδιότητες !!!


               


Σ΄αυτήν την εκπομπή Action και στο ένθετο της # Chez Natalie # με την υπέροχη Ναταλία Δραγούμη , μαθαίνουμε τα πάντα για το γάλα γαιδούρας και τις ευεργετικές του ιδιότητες καθώς και για τα προιόντα , που μπορούν να προκύψουν απ΄αυτό και είναι σημαντικά καθώς είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό μας και προκαλούν υγεία και ευεξία ! Για να δοκιμάσετε τις επιδράσεις του γάλακτος της γαιδούρας , μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Ιωάννη Δριμιλή , που είναι παραγωγός και να επισκεφθείτε τη φάρμα του . 
Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον κύριο Δριμιλή είναι 6932928032 ! 

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τα καλλυντικά και τα προιόντα , που παράγονται απ΄το γάλα γαιδούρας , μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ειδήμων του είδους , κύριο Κώστα Παναγιωτόπουλο και να πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε . Το τηλέφωνο του κύριου Παναγιωτόπουλου είναι 6936212211 . Τα γυρίσματα έγιναν στο φιλόξενο και πανέμορφο ξενοδοχείο COCO-MAT Hotel Nafsika !
Διεύθυνση: Πέλλης 6, Κηφισιά, Αθήνα, ΤΚ 14561
Τηλέφωνο:+30 210 80 18 027
Fax: +30 210 8013556 
nafsika.coco-mat-hotels.com
Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σ΄αυτήν την εκπομπή Action και στο ένθετο της # Chez Natalie # με την υπέροχη Ναταλία Δραγούμη , μαθαίνουμε τα πάντα για το γάλα γαιδούρας και τις ευεργετικές του ιδιότητες !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION