Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ομαδική Έκθεση Εικαστικών με θέμα «ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» !


ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ
ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ
«ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 1ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ


Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων πραγματοποιείται Ομαδική Έκθεση Εικαστικών με θέμα «ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ». Η έκθεση θα γίνει στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραμυθιού, με τίτλο «όταν οι νεράιδες κυβερνούσαν τον κόσμο», στο Θέατρο Παραμυθίας – Αλμπέρτα Τσοπανάκη (Παραμυθίας 27 και Μυκάλης Κεραμεικός), στις 27 και 28 Μαΐου 2017, στις 6.30μ.μ.


Επιπλέον, σημειώνεται πως εκτός από τα έργα των εικαστικών, θα παρουσιαστούν και έργα – σχετικά με το θέμα – ειδικά ζωγραφισμένα από παιδιά.

Κατά τη διάρκεια του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραμυθιού «όταν οι νεράιδες κυβερνούσαν τον κόσμο»,, θα παρουσιαστεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η θεατρική παράσταση με τίτλο : «Παραμύθι Χωρίς Όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα, στις 8.00μ.μ.

«Με ιδιαίτερη χαρά, θέτουμε υπό την αιγίδα μας το 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραμυθιού, το οποίο συνδυάζει πολλές μορφές τέχνης – το θέατρο, τη μουσική και τα εικαστικά. Για μια ακόμη φορά, ο Όμιλος UNESCO Πειραιά, γίνεται δίαυλος πολιτισμού και στοχεύει- μέσα από τις εκδηλώσεις του – στη διάδοση και στην προώθηση της τέχνης, προς το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, που μπορούν να γίνουν οι αυριανοί πρέσβεις του πολιτισμού μας στο εξωτερικό» τόνισε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA), για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και η Υπεύθυνη της Διεύθυνσης Εικαστικών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Yurka Raycheva.

Στην μουσικοθεατρική παράσταση « Παραμύθι Χωρίς Όνομα» συμμετέχουν οι ηθοποιοί : Αντωνόπουλος Γιώργος, Βασιλάκη Ειρήνη, Ζάννου Άρτεμις, Σαββίδου Σοφία, Σουρλατζής Νίκος, Συμεωνίδου Χάρης, Συνετός Άκης, Τουλιατος Νίκος, Τσακίρη Μαρίνα.
Αφήγηση : Αλμπέρτα Τσοπανάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη : Σοφία Σαββίδου
Μουσική : Γιώργος Αντωνόπουλος
Κρουστά : Νίκος Τουλιάτος
Σκηνικά – Κοστούμια – Φωτιστικοί σχεδιασμοί : Τάκης Μελίδης
Διασκευή – Σκηνοθεσία : Αλμπέρτα Τσοπανάκη
Παραγωγή : Θεατροσκόπιο

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ομαδική Έκθεση Εικαστικών με θέμα «ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION