Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από την πολιτιστική, αθλητική εκδήλωση η ανάδειξη της Άνω πόλης με τα ιστορικά της μνημεία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά ως τόπος επίσκεψης και τουριστικού προορισμού....

International Monuments Festival
3o Yedi Kule Conquest 2017
Αγώνας Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης

To 3o Yedi Kule Conguest επιστρέφει δυναμικά στις 11 Ιουνίου!

Οι προετοιμασίες του έχουν ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα .
Ενταγμένο στο τριήμερο International Monument Festival Thessaloniki 2017 θα δώσει με την αγωνιστική του παρέμβαση την ανάδειξη της Άνω πόλης Θεσσαλονίκης και των μνημείων της .
Στις 8 Μαΐου και ώρα 20+00 βραδινή θα δοθεί η έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής για τον 3ο αγώνα δρόμου μνημείων .
Η διαδρομή του αγώνα θα έχει την ιδιαιτερότητα της ανάδειξης οκτώ μνημείων τηςAνω πόλης και συγκεκριμένα: 
Το Φρούριο του Επταπυργίου, τη Μονή Βλατάδων, τον Όσιο Δαβίδ, τo Βυζαντινό Λουτρό, τον Άγιο Νικόλαο των Ορφανών, το Ισλαχανέ, οι Κήποι του Πασά, τον Πύργο της Αλύσεως (Τριγωνίου).
Η αθλητική και πολιτιστική γιορτή με επίκεντρο το Επταπύργιο Υedikule, θα δώσει την δυνατότητα σε αγωνιζόμενους, επισκέπτες και θεατές, να γνωρίσουν το Επταπύργιο, την Άνω πόλη και να ζήσουν όμορφες στιγμές προσπερνώντας μέσα από τα ιστορικά της σοκάκια και μνημεία, σε μια ιστορική αναδρομή αιώνων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από την πολιτιστική, αθλητική εκδήλωση η ανάδειξη της Άνω πόλης με τα ιστορικά της μνημεία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά ως τόπος επίσκεψης και τουριστικού προορισμού.
Σας περιμένουμε σε αυτό το μικρό μας ταξίδι να πορευθούμε παρέα σε μια αναδρομή αιώνων της ιστορίας της πόλης μας .
 Όλες οι πληροφορίες του αγώνα στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης  
Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από την πολιτιστική, αθλητική εκδήλωση η ανάδειξη της Άνω πόλης με τα ιστορικά της μνημεία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά ως τόπος επίσκεψης και τουριστικού προορισμού.... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION