Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Χωρίς ρετούς η Pizza Fan ... η νοστιμότερη πίτσα της πόλης-σε μια διαχρονική συνεργασία με τη Sigma Media Group ... αποτελεί την μεγάλη απόλαυση των τεχνικών συνεργείων και των παρουσιαστών της Sigma κι είναι επάξια η μεγάλη πρωταγωνίστρια των shooting !
www.pizzafan.gr

Παγκόσμια διάκριση για την 

Pizza  Fan 

και την Ελλάδα!


Τον Απρίλιο του 2016, στα διεθνή βραβεία “Hermes Creative Awards”, η Pizza Fan κατέκτησε το πλατινένιο βραβείο HERMES International για τον σχεδιασμό της αρχικής σελίδας του site της, www.pizzafan.gr. Για πρώτη φορά στην ιστορία, μια ελληνική εμπορική εταιρία, κατακτά ένα τέτοιο διεθνές βραβείο. Παράλληλα κέρδισε και Honorable Mention για το folder χορηγιών "Γεύση Συμμετοχής".

Δημιουργός και εμπνευστής της πρωτότυπης σχεδιαστικής κατεύθυνσης που κέρδισε αυτή την πολύ σημαντική διάκριση είναι η Μαρία-Αφροδίτη Πάτση, η πολύ έμπειρη web designer του δημιουργικού τμήματος της Pizza Fan. Με σπουδές στο Harvard University, School of Arts and Sciences και στο Brevard College, Graduate School of Design στις ΗΠΑ, με συμμετοχή σε πολυάριθμες εκθέσεις του εξωτερικού αλλά και με την επιπλέον διάκριση Χρυσό Βραβείο "HERMES CREATIVE AWARD” Virtual Reality Software Design & Development 2016, η Αφροδίτη έφερε μια νέα αντίληψη στο design του ηλεκτρονικού τοπίου με έμφαση στο συνδυασμό αισθητικής και χρηστικότητας.
Με μια συνεχή επένδυση σε inhouse δημιουργικό και έμπειρα στελέχη, που βλέπουν τoν κόσμο out of the box, η Pizza Fan έχει φέρει τον τελευταίο καιρό ένα πρωτόγνωρο νέο αέρα στο χώρο της εστίασης παρουσιάζοντας ένα δημιουργικό concept στο σύνολο της επικοινωνίας της που ανεβάζει τον πήχη.
Τα βραβεία “Hermes Creative Awards” αποτελούν τη σημαντικότερη διάκριση διεθνούς φήμης και αναγνωρισιμότητας δημιουργικής αριστείας, σε όλες τις πτυχές του Μάρκετινγκ και της Διαφήμισης, με κριτήριο βράβευσης τα επιτεύγματα εταιριών και ατόμων που το έργο τους αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο τους.
Ο θεσμός των συγκεκριμένων βραβείων, που έχουν χαρακτηριστεί και ως τα Όσκαρ του δημιουργικού χώρου, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως με περισσότερες από 6.000 συμμετοχές κάθε χρόνο. Τα αγαλματίδια χαράσσονται από την Society Awards, την εταιρία που σχεδιάζει διεθνή βραβεία (Χρυσές Σφαίρες, Εmmy, MTV).
Τα βραβεία κρίνονται και χορηγούνται από την Παγκόσμια Ένωση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας (www.amcpros.com.) η οποία αποτελείται από αρκετές χιλιάδες επαγγελματίες από το χώρο του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας, της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και της παραγωγής μέσων ενημέρωσης.               Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma  Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χωρίς ρετούς η Pizza Fan ... η νοστιμότερη πίτσα της πόλης-σε μια διαχρονική συνεργασία με τη Sigma Media Group ... αποτελεί την μεγάλη απόλαυση των τεχνικών συνεργείων και των παρουσιαστών της Sigma κι είναι επάξια η μεγάλη πρωταγωνίστρια των shooting ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION