Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ανατρεπτικός, τρυφερός, bluesy και πάντα μελωδικός ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας o Βαγγέλης Γερμανός ...


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ 1982-2017
35 χρόνια μαζί
Με «Ταξίδια Αλλιώτικα»

Ο Βαγγέλης Γερμανός γιόρτασε εφέτος τα 35 χρόνια της "Κρουαζιέρας" του σε μια μουσική παράσταση, βασισμένη στις μελωδίες και στα στιχάκια του, που αγαπάμε και τραγουδάμε.

Ο ροκ τροβαδούρος με την αντισυμβατική ματιά, παραμένει για πάντα "σκλάβος" του τραγουδιού και μας κάνει και μια βόλτα στα ηρωικά "Μπαράκια" του, που άνοιξαν τον δρόμο στην νέα ελληνική τραγουδοποιία.

Ο Βαγγέλης με την κιθάρα του, την συμφωνική ορχήστρα του εαυτού του όπως την αποκαλεί, ήρθε  να τραγουδήσουμε παρέα, να αυτοσχεδιάσει και να μας χαρίσει μια μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία.

Ανατρεπτικός, τρυφερός, bluesy και πάντα μελωδικός ανέβηκε τις Παρασκευές στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας για να μας τραγουδήσει «Ταξίδια Αλλιώτικα».

Το σημαντικό μουσικό event ήταν στον : 

Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς
Μουσική Θεατρική Σκηνή
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός

Τηλέφωνο ταμείου-κρατήσεις: 210 3480080
Ώρες ταμείου: 10.00-13.00 & 17.00-22.00

           Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανατρεπτικός, τρυφερός, bluesy και πάντα μελωδικός ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας o Βαγγέλης Γερμανός ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION